Shop menü

FIGYELEMREMÉLTÓ, KIEGYENSÚLYOZOTT OKOSÓRA JÖTT KORREKT ÁRON AZ AMAZFITTŐL

Az Amazfit Balance az egyik legjobb általános okosóra a cégtől, és biztosak vagyunk abban, hogy keresett termék lesz belőle.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Figyelemreméltó, kiegyensúlyozott okosóra jött korrekt áron az Amazfittől

Az Amazfit viselhető kiegészítői széles körben elérhetőek, és általában elég jó ár-érték aránnyal szolgálnak, miközben sokak igényét elégítik ki. Nem véletlen az, hogy a legnagyobbak között van ezen a téren a cég, és most itt az új modellje, a Balance, ami a nevének megfelelően tényleg minden téren egyensúlyban van.

Amit azonnal lehet látni az újdonságnál, hogy egy olyan formatervet kapott, ami az arany középúton jár. Nem túl sok, nem is ingerszegény, nem túl sportos, nem is „öreges”, minőségi látványt nyújt, és igazából akár még öltöny mellett is hordható. Az egyetlen negatívum, amit rögtön az elején kiemelnének, hogy nagyra nőtt, 46 milliméteres a tokozása. Nincs is belőle kisebb, így a hölgyeknek érdemes lemondani róla, mert keveseknek mutathat jól a csuklóján.

Galéria megnyitása

Egy 1,5 colos AMOLED képernyőt használ a Balance 480 x 480 képpontos felbontással. Remek hír, hogy akár 1500 nites csúcsfényre is képes, így jól leolvasható lesz napsütésben. A jó leolvashatóságot fokozza az is, hogy kapott tükröződésmentes réteget, és egy zsírtaszító bevonattal is fel lett ruházva az felület védelméről gondoskodó edzett üveg.

Galéria megnyitása

Az eszközön a Zepp OS 3.0 fut, ami minden lényeges alkalmazást biztosít, sok extrát vonultat fel, és szinte az év minden napján lehet cserélni a digitális számlapot, olyan sok opció áll rendelkezésre. Külön piactér áll a platform mögött, ahonnan az emberek azt telepíthetik fel, amire valóban szükségük van, akár térképet is igénybe lehet itt venni. Biztosított az Amazon Alexa támogatás is. Zenelejátszásra is képes, több mint 2 GB tárhelyre lehet dalokat másolni offline eléréshez.

Galéria megnyitása

Kiváló egészségügyi lehetőségeket és sportolási opciókat nyújt a Balance, szóval annak ellenére, hogy nem egy sportóráról van szó, jóformán minden megvan benne, amit a sportosabb Amazfit modellek tudnak. Mindössze jobban kell rá vigyázni, mivel nem kapott olyan robusztus felépítést, mint például egy T-Rex modell. Éjjel-nappal figyelni fogja az óra a viselője minden mozzanatát, életfunkcióját, az alvási ciklusokat is képes jól monitorozni, és itt attól sem kell aggódni, hogy lemerül az eszköz az este folyamán.

Galéria megnyitása

Az edzések során a fejlett pulzusmérő és egyéb szenzorok segítenek majd a felhasználók számára. Az okosóra egyebek mellett azt is képes felmérni, hogy mennyire energikus éppen a viselője, így az ember az erőtartalékainak kihasználását tökéletesen be tudja osztani a nap folyamán. Érdemes lesz az okosóra mellett igénybe venni a Zepp applikációt is, ami extra funkciókkal toldja meg a Balance képességeinek tárházát.

Galéria megnyitása

A Balance rendelkezik Wi-Fi támogatással és Bluetooth 5 modullal egyaránt, és persze van benne GPS is. Olyan GPS-t kapott a készülék, ami kétsávos támogatásról gondoskodik, hat műholdhoz képes kapcsolódni a nagyobb pontosság elérés érdekében, és egy speciális antennával rendelkezik. Van NFC is a Balance-ban, használható vele a Zepp Pay szolgáltatás.

Galéria megnyitása

A szerkezet 5 ATM nyomást képes elviselni, így bátran lehet hordani strandolásnál is. A tok felső része alumíniumötvözetből készült és ellenálló bevonatot kapott, a hátlapja pedig megerősített műanyag, ami bőrbarát, és olyan színezetet kapott, mint a tok, hogy még jobban mutasson. Fekete és szürke színben lesz megvásárolható a Balance. Szövet szíjat kapott, ami könnyű, kényelmes és jól szellőzik egész nap.

Galéria megnyitása

Egy 475 milliamperórás kapacitású akkumulátort tudtak a burkolat alá zsúfolni a tervezők, ennek és a hatékony hardveres, szoftveres felépítésnek köszönhetően normál napi használatban 14 napig bírja majd a Balance. De persze ezt a használat jelentősen fogja befolyásolni, így akik aktívabb életet élnek, gyorsabban lemeríthetik a készüléket, akik pedig energiahatékony módba kapcsolják, szinte havonta is ráérnek tölteni. A legjobban a kétsávos GPS farap bele a telepbe, ez 26 óra alatt lemeríti a készüléket.

Az Amazfit Balance eleve úgy mutatkozott be, hogy Európában is biztosak lehetünk a hozzáférhetőségében, és azt is tudjuk, mennyibe fog kerülni az eurózónában. Az új okosóra ajánlott fogyasztói ára 250 euróban lett meghatározva.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére