Shop menü

EZ A GÉP ÓRÁNKÉNT 100 SSD-T, 500 PENDRIVE-OT, VAGY 45 OKOSTELEFONT TUD MEGSEMMISÍTENI

Az eszköz rendelkezik az összes szükséges minősítéshez annak érdekében, hogy teljesen megbízhatóan lehessen vele megsemmisíteni a különböző adathordozókat, illetve akár az okostelefonokat is.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Ez a gép óránként 100 SSD-t, 500 pendrive-ot, vagy 45 okostelefont tud megsemmisíteni

A különböző adattárolók tartalmának megsemmisítése számos esetben lehet fontos, amennyiben azokon bizalmas és kényes adatok foglaltak helyet, erre számos nagyvállalat odafigyel, illetve a különböző államigazgatási szerveknél is elvárás lehet a hasonlóan körültekintő eljárásrend alkalmazása. Az adathordozókat, amennyiben azokat nem használják tovább, jellemzően megsemmisítik, nemrégiben be is mutattunk egy ilyen gépet, az viszont a merevlemezekre specializálódott.

Galéria megnyitása

A mechanikus adattárolók mellett természetesen a NAND Flash alapú megoldások esetében is kiemelten fontos az adatok megfelelő kezelése, illetve az egyes adattárolók megfelelő módon történő megsemmisítése is, ha éppen arra van szükség Ebben segíthet a Verity Systems megoldása, a találóan csak MediaGone 500 SSD & Flash Media Shredder névre keresztelt eszköz, ami egy 14499 dollárba kerülő termék. Az árat mindenképpen érdekes látni, hiszen az efféle termékeknél jellemzően egyedileg egyeztetett árakról van szó, amit nem kötnek a publikum orrára. Ez volt a helyzet a merevlemezeket alkotóelemeire szétrázó DiskMantler esetében is, amiről itt írtunk.

Galéria megnyitása

Maga a MediaGone 500 SSD & Flash Media Shredder alapvetően többféle termék megbízható megsemmisítésére is használható, ezek között jelen vannak a SATA SSD-k, az NVMe SSD-k, a klasszikus pendrive-ok, okostelefonok, illetve még optikai adathordozók ledarálására is be lehet vetni. Az eszköz biztonságosan dolgozik, ennek köszönhetően megfelel a DIN66399-es biztonsági szabványnak, ami a darálókra vonatkozik, azon belül pedig eleget tesz az E-4, a T-4 és az O-4 szintek követelményeinek is.

Az eszköz ipari mennyiségű termék ledarálására is képes, hiszen egy óra leforgása alatt akár 100 darab SSD-t, 500 darab pendrive-ot, vagy akár 45 darab okostelefont is képes teljesen és biztonságosan megsemmisíteni. A darálótérben zajló folyamatot a LED világítás jóvoltából hatékonyan figyelemmel lehet kísérni, a darálás finomsága pedig állítható: a végeredmény állhat durva szemcsékből, de finomra is apríthatja az eszközöket a gép.

Amennyiben guruló állványra szerelve és nem asztalon használjuk az eszközt, akkor az alatta lévő kukába az érintőkijelzőn keresztül könnyedén betekinthetünk, alul ugyanis kamerát is elhelyeztek. Az asztalra szerelhető verzió tartálya 1 gallonos, vagyis 3,78 liter űrtartamú, azaz ha mindenképpen ipari felhasználásra szánnánk az eszközt, az állványos változatra érdemes lecsapni. Az efféle eszközök jellemzően bérelhetőek is, hiszen rendszerint csak ritkán van szükség rájuk, de akkor nagyon.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére