Extravagáns Lamborghini laptop az Asus-tól

A Lamborghini VX5 notebook mellett egy valódi Lamborghini sportautót is kiállított az Asus a CeBIT-en.

Extravagáns Lamborghini laptop az Asus-tól

A Lamborghini VX5 notebook mellett egy valódi Lamborghini sportautót is kiállított az Asus a CeBIT-en.

A tavalyi CeBIT-en mutatta be az Asus a VX3-mas Lamborghini laptopját, az idein pedig előrukkolt a VX5-ös változattal. Több fontos újítás történt, többek között kicserélték a kijelzőt egy nagyobbra (12,1-hüvelykről 16-hüvelykre), valamint a belső összetevőket is teljesen újraszabták. Egy Intel Core 2 Quad processzor került bele ami mellé maximum 4 GB DDR3-memóriát raknak az Asus mérnökei kívánságunk (és pénztárcánk) szerint. A megjelenítésről a GeForce GT 130M gondoskodik, 1GB saját GDDR3 memóriával. Természetesen a merevlemez-kapacitáson sem spóroltak, így akár egy 1TB-nyi tárhely is rendelkezésünkre állhat. A drága hardverhez drága operációs rendszer dukál, éppen ezért a Windows Vista Ultimate-et adják a laptophoz.

Nehéz eldönteni, hogy a kétségkívül erős belső hardvereivel vagy a különleges kinézetével hívja fel magára a figyelmet a Lamborghini VX5. A dizájnra nem lehet panaszunk, ráadásul az Asus egy túlhajtási opciót és épített a rendszerbe (ha nem elégszünk meg az erejével). Kényelmi szolgáltatásként a laptop automatikusan érzékeli ha sötétben vagyunk és ilyenkor bekapcsolja a billentyűzet-háttérvilágítást.

Az Asus VX5 fekete vagy fehér színben lesz kapható 6-cellás akkumulátorral körülbelül 2500-3000 eurós áron a választott konfigurációtól függően.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward