Evolve - többjátékos shooter a Left 4 Dead alkotóitól

Újfajta többjátékos élmény: négy egy ellen. A vadászok FPS-nézetből, a szörny külsőből játszik.

Evolve - többjátékos shooter a Left 4 Dead alkotóitól

A 2K és Turtle Rock Studios - a klasszikus kooperatív shooter, a Left 4 Dead alkotói - a mai napon hivatalosan bejelentették az Evolve-ot, amely az ígéretek szerint újfajta többjátékos élményt fog nyújtani. Az első ízben a februári Game Informer címlapján bejelentett játék idén ősszel érkezik Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.

A távoli jövőben, egy idegen bolygón játszódó darab ötvözi a kooperatív és a kompetitív többjátékos élményeket: egy négyfős vadászcsapat küzd egy szörnnyel, melyet az ötödik játékos irányít. A négy, egymást segítő vadászt irányító játékosok a játékot FPS-ként élhetik meg, míg a szörnyet irányító játékos külső nézetből irányíthatja az eseményeket: ezzel az Evolve teljesen egyedi játékélményt nyújt.

Az Evolve világpremierje mellett a Game Informer részleteket közöl a Goliath-ról, mely a játékban található első szörny, és az első, négyfős vadászcsapatról, melynek minden tagja külön osztályba tartozik, és egyedi képességekkel rendelkezik (Trapper - csapdaállító, Support - támogató, Assault – támadó, Medic - felcser). A karakterek szinteket léphetnek, új fejlesztések, perkek, skinek nyithatók meg számukra. A Shear bolygó növény- és állatvilága már önmagában is veszélyes az emberre és a szörnyre egyaránt, úgyhogy izgalmas kalandokra számíthatunk.

"Az Evolve egy a teljes generációt meghatározó többjátékos élmény lesz" - nyilatkozta Christoph Hartmann, a 2K elnöke. "Az első új, next-gen rendszerekre szánt IP-ként a 2K a Turtle Rock Studios-szal karöltve egy olyan játékon dolgozik, amely már az első perctől fogva szórakoztató, ugyanakkor hosszú távon is megunhatatlan."

Az Evolve mától előrendelhető az előrendelésben résztvevő kiskereskedőktől. Azok, akik tőlük rendelik elő a játékot, ingyenesen hozzájutnak a Monster Expansion Pack-hez, amely már a megjelenéskor tartalmazza a Savage Goliath skin-t, valamint egy új szörny karaktert, amely a játék megjelenését követően válik elérhetővé. A hivatalos honlapon egyelőre nincs sok információ, de elvileg ott lesz megtalálható az előrendelői akcióban résztvevő kereskedők listája. A játék alakulását hivatalos Facebook oldalán és Twitter csatornáján is követhetitek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward