EVGA tápegységek immár kompakt konfigurációkba is

A 7 év jótállással érkező tápegységek teljesen moduláris kábelezést használnak.

EVGA tápegységek immár kompakt konfigurációkba is

A kompakt asztali számítógépekben nem mindig fér el egy klasszikus ATX formátumú tápegység, ezért előfordul hogy SFX vagy SFX-L formátumú megoldás után kell nézni. Szerencsére az SFX formátum egyre kevésbé számít egzotikumnak, ugyanis egyre több gyártó lát fantáziát a kisebb méretű tápegységekben. Nemrégiben az EVGA illetékesei is úgy gondolták, lehet keresnivalója a gyártónak ezen a piacon, így a fejlesztőcsapat elkészítette a SuperNova GM SFX tápegység-sorozatot.

Galéria megnyitása

A 450, 550 és 650 wattos összteljesítményt biztosító tápegységek megfelelnek az SFX12V V3.3-as és az ATXV V2.4-es szabványok minden követelményének, valamint a 80Plus Gold szabvány kívánalmait is teljesítik, azaz jó hatásfokkal dolgozó megoldásokról van szó. A mindössze 100 milliméter mély tápegységek hűtését egy 92 milliméteres átmérőjű, dupla golyóscsapágyazással rendelkező ventilátor végzi, amely mindaddig áll, míg a terhelés el nem éri a 30%-os szintet.

A minőségi komponensekkel ellátott, aktív PFC támogatással is rendelkező tápegységek teljesen moduláris kábelezéssel érkeznek, ami a célszegmensben igen-igen fontos kritérium, mert ahol csak ilyen pici tápegység fér el, ott a felesleges kábelek elrendezése sem egy egyszerű feladat.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Az új tápegységek pontos feszültségszabályozással dolgoznak, ami 2%-alatti kilengéseket engedélyez. Mindegyik modell egyetlen +12 Voltos tápággal gazdálkodik, a +3,3 Voltos és +5 Voltos tápfeszültségeket pedig DC-DC konverter segítségével állítják elő. Természetesen a szokásos védelmi áramkör is helyet kapott a fedélzeten, ami a túlárammal, a túlfeszültséggel, a túl alacsony feszültséggel, a túlterheléssel, a rövidzárral és a túlmelegedéssel szemben egyaránt védelmet biztosít a rendszer számára.

Galéria megnyitása

Mindegyik termékhez kapunk egy speciális beszerelő keretet, amelynek köszönhetően akár ATX formátumú tápegység helyére is beszerelhetjük őket, ha szükséges. A 450 wattos változatért 110 dollárt, az 550 wattos modellért 120 dollárt, a 650 wattos példányért pedig 130 dollárt kérnek el. A gyártó 7 év jótállást vállal a sorozat összes tagjára, de limitált ideig ezt az időtartamot akár további két évvel is ki lehet bővíteni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap