Erősítő és hangfalak a Scythe kínálatában

A Scythe kínálata ezúttal nem minőségi rendszerhűtő ventilátorokkal, sőt, nem is különleges processzorhűtő megoldásokkal, hanem egy kedvező árú multimédiás rendszerrel bővült, amely két darab hangfalból és egy erősítőből áll. A termék a Kro Craft Speaker PLUS típusjelzést viseli és a költséghatékony megoldásokat kereső felhasználói szegmenset célozza meg.

Erősítő és hangfalak a Scythe kínálatában

A Scythe kínálata ezúttal nem minőségi rendszerhűtő ventilátorokkal, sőt, nem is különleges processzorhűtő megoldásokkal, hanem egy kedvező árú multimédiás rendszerrel bővült, amely két darab hangfalból és egy erősítőből áll. A termék a Kro Craft Speaker PLUS típusjelzést viseli és a költséghatékony megoldásokat kereső felhasználókat célozza meg.

A Kro Craft rendszerben két darab fadobozos hangszóró kapott helyet, amelyek fekete borítással bírnak. A termékekben egy 100 mm-es átmérővel rendelkező alumíniumból és gumi peremből álló mélynyomó, valamint egy 25 mm-es átmérőjű magassugárzó foglal helyet, a hangfal pedig aranyozott csatlakozókkal van ellátva. Az egyes hangfalak terhelhetősége 20W, impedanciájuk 8 Ohm, a hangszórók által lefedett frekvencia tartomány pedig 58 Hz-től egészen 20 kHz-ig terjed - állítja a gyártó.

A rendszerhez tartozó erősítő a Kama Bay AMP Kro nevet kapta. Az egység 152 x 113 x 41 mm-es méretekkel bír, súlya pedig 2,9 Kg. A rendszer lelkét Yamaha YDA138(D-3)-as IC alkotja, az erősítő 2 x 10W-os teljesítménnyel és aranyozott hangszóró csatlakozókkal büszkélkedik.

Az újdonságok szállítása a következő héten kezdődhet meg, egészen pontosan augusztus 19-én. Az erősítőt és a hangfalakat is tartalmazó Kro Craft Speaker PLUS csomag ajánlott végfelhasználói ára az Amerikai Egyesült Államok területén 100 dollár lesz, míg Európában 79 euróért lehet majd hozzájutni a csomaghoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward