Érkezik a Microsoft Explorer Touch Mouse

Érkezik a Microsoft Explorer Touch Mouse

A Microsoft Explorer Touch névre keresztelt egeréről korábban már érkeztek pletykák, de most végre hivatalosan is bemutatkozott a termék, amely 49,95 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesz megvásárolható.

A szeptemberben érkező különlegesség 111 x 63,4 x 35,3 mm-es mérettel, valamint 115 grammos súllyal bír és a Microsoft jól bevált, BlueTrack technológiára alapozó szenzorát használja. A BlueTrack jóvoltából az egér precíz irányítást kínál a legkülönfélébb felületeken is, így nem szükséges hozzá külön egérpadot beszerezni. Az egér így hatékonyan működhet kárpiton, asztalon és egyéb felületeken is. Maga a szenzor egyébként 8000 képkocka/másodperces képfeldolgozó sebességet kínál és 39,4 pont/milliméter felbontással dolgozik. Az érzékelés maximális sebessége 1829 milliméter másodpercenként. A rágcsáló vezeték nélkül, 2, 4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül kommunikál az USB 2.0-s vevővel, amely helytakarékos Nano egység formájában áll rendelkezésre. Az egér és a vevő között 4,57 méter körüli hatótávolság áll rendelkezésre. Az újdonság 5 programozható gombbal érkezik és a fotók alapján mind jobb, mint pedig balkezesek számára kényelmesen használható lesz. A klasszikus görgő helyett egy érintés érzékeny csíkot találunk  - Touch Strip -, amely hatékony navigációt biztosít, ugyanis négyutas görgetést kínál.

A Microsoft különlegessége egyetlen garnitúrányi AA típusú elemmel akár 18 hónapig is képes lesz üzemelni, de ezt az üzemidőt átlagos felhasználás esetére adják meg. Az Eplorer Touch Mouse black (fekete) és storm (vihar/kék) színben lesz elérhető.

Az egér egyébként a Microsoft webáruházában már feltűnt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward