Elkészült az MSI GeForce GTX 680 Lightning-L

Az MSI mérnökei elkészítették a GeForce GTX 680 Lightning jóárasított változatát, amely lassabb és olcsóbb méltán népszerű elődjénél.

Elkészült az MSI GeForce GTX 680 Lightning-L

A GeForce GTX 680 Lightning-L névre keresztelt videokártya felépítését tekintve megegyezik a tavaly júniusban kiadott elődjével - köztük csak órajelek tekintetében vannak különbségek. Az eredeti modell még 1110 MHz-es alap- és 1176 MHz-es GPU Boost órajelet alkalmazott, ezzel szemben a Lightning-L esetében már csak 1019 MHz-es alap- és 1084 MHz-es GPU Boost órajel áll rendelkezésre, azaz az újdonság valamivel lassabb lesz, mint elődje, de még így is gyorsabb, mint a referencia felépítéssel érkező GeForce GTX 680-asok. Utóbbiak 1006 MHz-es alap- és 1058 MHz-es GPU Boost órajellel gazdálkodnak. A GDDR5-ös fedélzeti memória esetében minden maradt a régiben: a 256-bites adatsín végén lógó 2 GB-nyi VRAM továbbra is 6008 MHz-es effektív órajelen ketyeg.

Mivel az új videokártya felépítése nem változott, így remélhetőleg hasonlóan kedvező tuningpotenciállal érkezik, mint elődje.

A friss videokártya egyelőre csak Japánban tűnt fel, azzal kapcsolatban pedig nincs hivatalos információ, hogy egyéb országokban találkozhatunk-e vele a közeljövőben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward