Elite: Dangerous fejlesztői napló 2. rész

Folytatódik a fejlesztői napló, a második részből a folyamatosan fejlődő és változó galaxist ismerhetjük meg,és megtudhatjuk, hogyan befolyásolhatjuk a világ életét.

Elite: Dangerous fejlesztői napló 2. rész

A Frontier Developments új videót adott ki az Elite Dangerousról. A játék Kicstarter projektje jelenleg félúton áll a kitűzött cél, a közel 2 millió dollár felé vezető úton, de még 33 nap hátra van a gyűjtésből, amely 2013. január 4-én ér véget, és ha sikeresen zárul, az Elite folytatása 2014 márciusában már meg is jelenhet PC-re.

A fejlesztői napló első részében a többjátékos mód nyújtotta lehetőségekkel és az űrhajókkal ismerkedhettünk meg. A második részben is David Braben, az eredeti Elite egyik fejlesztője meséli el, hogyan változik és fejlődik a játék világa időről-időre, és játékosként hogyan befolyásolhatjuk a fejlődés irányát. Figyelemmel kísérhetjük pl. hogyan épül fel egy űrállomás, amelynek átadó ünnepségére hírességek és fontos emberek érkezhetnek, akik között akadhat olyan, akire bérgyilkosok lesnek. Lehetséges, hogy pont egy ilyen fontos embert kell majd szállítanunk. Érdekes játéklehetőségeket biztosíthat az is, ha éhínség tör ki egy rendszerben, ilyenkor lesznek olyan szomszédos rendszerek, amelyek segíteni akarnak, míg mások inkább kihasználják a helyzetet területek és anyagi haszon megszerzésére. Játékosként rajtunk áll majd, hogy melyik oldal mellé állunk, a végkimenetelt az fogja eldönteni, hogy melyik oldalhoz csatlakoztak többen. Döntéseinknek hosszú távon is következményei lesznek, szövetségeseink és ellenségeink is emlékezni fognak rá, ki mellé álltunk. A fenti lehetőségek egyjátékos módban is adottak lesznek, de játékostársak nélkül a szóló játék talán kevésbé lesz érdekes.

Kapcsolódó cikkeink:

Új Elite: Dangerous videó

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward