Elindult az Apple TV+, és a hazai közönség is élvezheti

Egyelőre nincs bőséges kínálat, de a minőség nem okoz csalódást.

Elindult az Apple TV+, és a hazai közönség is élvezheti

Az Apple TV platform már hosszú ideje hódít, és egyre nagyobb felhasználói bázist ér el, főleg mióta a vállalat elkezdett nyitni már gyártók irányába is. Most pedig elindult az Apple TV+, ami már a cupertinóiak saját gyártású tartalmait fogja össze és biztosítja a felhasználók számára. Egyelőre nincs annyi sorozat, és más egyéb ezen, mint a konkurens megoldásokon, de elvileg folyamatosan érkeznek majd új tartalmak – hosszú távra tervez a cég.

Galéria megnyitása

Az első lépéseket ingyenesen lehet megtenni az Apple TV+ keretében, és ha valaki rászánja magát, akkor igazából ennyi idő alatt meg is nézhet mindent, amit jelenleg találni lehet ezen belül. Most ugyanis még csak négy különböző sorozat, néhány dokumentumfilm és kettő gyerekeknek szóló széria található ebben. Az előfizetési díj az ingyenes időszakot követően 1890 forint havi szinten, és igazából ugyanennyibe kerül jelen állás szerint a HBO GO is, a Netflix pedig 2490 forinttól indít. De még azt is el kell mondani, hogy új iPhone, iPad, iPod Touch, Mac vagy Apple TV mellé egy ingyenes éves előfizetés is jár most – és az Apple Music diák-előfizetéssel is ingyenes hozzáférés jár az embereknek.

Galéria megnyitása

A nagyobb hírverést kapó sorozatok közül az IMDb népe szerint a The Morning Show sikerült a legjobban, de a See is rendkívül jól szerepel, és túlzottan sok panaszra a For All Mankind, vagy a Dickinson esetében sincsen ok. Sztárokból pedig egyik esetben sincs hiányi, hiszen olyan nevek szerepelnek az említett szériákban, mint Jennifer Aniston, Reese Witherspoon és Steve Carell, Jason Momoa, Jodi Balfour, vagy Hailee Steinfeld. Ezek a sorozatok kaptak magyar feliratot is, de egyébként ez majdnem minden tartalommal kapcsolatban elmondható jelenleg. Remélhetőleg ezen a téren a továbbra sem fog megfeledkezni a hazai közönségről a gyártó.

Az Apple TV+ előfizetés természetesen teljesen reklámmentes szórakozást fog biztosítani mindenki számára. Fontos, hogy akárcsak a többi szolgáltatása az Apple-nek, ezt is meg lehet osztani hat családtaggal, és semmilyen plusz költséggel nem kell ilyen esetben számolni. Lényeges továbbá, hogy a tartalmakat letölthetik az emberek offline megtekintés céljával, ami leegyszerűsítheti az ingázás közbeni tartalomfogyasztást.

Galéria megnyitása

Mindent, amit el lehet érni, 4K HDR minőségben és kiemelkedő, esetenként Dolby Atmos hangzással körítve biztosít az Apple. Az Apple TV+ elérhető az Apple minden eszközéről, és a támogatatott Samsung, valamint LG televíziókról, továbbá Fire TV eszközökről és Roku készülékekről. (A támogatott eszközök sora folyamatosan bővülni fog.)

Ígéretet tett arra az Apple, hogy folyamatosan bővíteni fogja az Apple TV+ kínálatát, és már lehet is tudni néhány címet azok közül, amik a közeljövőben válnak majd elérhetővé. Oprah Winfrey kapni fog egy műsort, jön a Hala című film Geraldine Viswanathan főszereplésével, amit korábban már több filmfesztiválon is levetítettek, megjárta a Sundance-t is. Ezek előtt pedig november 28-án debütál a Servant, és december 6-ára időzített premierrel jön a Truth Be Told.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap