A Red Dead Online megmutatja, hogy kell elhagyni a béta státuszt

A Red Dead Online megmutatja, hogy kell elhagyni a béta státuszt

Röviden: számtalan izgalmas tartalommal.

A GTA V Online részéhez hasonlóan a Red Dead Online is az alapjátéknak egy kulcsfontosságú része. A Rockstar játékok híresek a hatalmas mennyiségű tartalomról, ám az említett játékok Online változatai teljesen új szintre emelték a közösségi játszóteret is. Ennek nem csak szeretetszolgálati okai vannak, a játék kiadójának ugyanis ebből a játékmódból felfoghatatlanul sok bevétele származik, ezért fontos számukra, hogy mindig frissen tartsák és új kontentekkel bővítsék azt.

Galéria megnyitása

Most, hogy a Red Dead Online júniusban levetkőzheti majd a béta fázist, rengeteg tartalmi frissítés és javítás vár a rendszerre. A magyar forgalmazó ennek megfelelően egy közleménnyel segített is összegyűjteni nekünk, mire érdemes figyelni az elkövetkezendő időszakban.

A Red Dead Online legújabb frissítése számos újdonsággal bővíti a Red Dead Redemption 2 internetes játszóterét, köztük új kooperatív sztori küldetésekkel, Free Roam tevékenységekkel, pókerrel, valamint számos stabilitást és élményt fokozó javítással. A bejelentés alkalmából kiadott előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

Jessica LeClerk bosszúhadjárata folytatódik az A Land of Opportunities kooperatív küldetések keretében. A Fort Mercer-i epikus leszámolása után a játékosok segíthetnek Mrs. LeClerknek, hogy közelebb jusson a férje meggyilkolása mögötti igazsághoz. A becsületes Gunslinger útvonalat követők Tom Davies marshall oldalán csaphatnak össze a Del Lobos bandával, hogy megmentsék őt és Valentine városát.

A Outlaw oldalon állók a törvény embereit kijátszva segíthetnek Samson Finch rablásában, valamint a Saint Denis Bank nagytétű kirámolásában is részt vehetnek. Mindkét útvonal egy veszedelmes ellenféllel való találkozásban végződik Blackwaterben.

A Free Roam küldetések is tovább bővültek a Red Dead Redemption 2 története során megismert karakterekkel, valamint számos új és különböző küldetéstípussal. Három új Posse kihívás is napvilágot lát, így akár versenyszerű horgászásban, növények gyűjtésében, illetve madarak lelövésében is részünk lehet. Ha szeretsz pókerezni, ez sem jelenthet már akadályt, akár barátaiddal, akár idegen játékosokkal is leülhetsz egy asztalhoz, természetesen a megfelelő nevezési díj befizetése mellett.

Galéria megnyitása

Idén nyártól a játékosok magukra ölthetik az első hármat a sor új szerep közül: körözött bűnözőket vadászhatnak le fejvadászként, kincsek és egzotikus tárgyak után kutathatnak és adhatnak el gyűjtőként, vagy üzletelhetnek táboruknál kereskedőként. Mindegyik új szerep egy sor egyedi játékelemet, ruházatot, fegyvert és jutalmat biztosít a játékosoknak, akik akár csak az egyikre, akár egyszerre többre fókuszálva oldhatják ezeket fel, és alakíthatják velük kedvükre karakterüket.

A Rockstar Games köszönetét fejezi ki továbbá mindenkinek, aki részt vett a béta időszakban, és visszajelzésével segítette finomhangolni a játékot, javaslataikból néhány pedig be is került az új frissítéssel. A játékosok visszajelzéseit és javaslatait természetesen továbbra is figyelembe fogják venni a jövőbeni frissítések során. 

A Red Dead Online minden Red Dead Redemption 2 játékos számára elérhető, amit a játék elindítását követően a főmenü képernyőjének jobb felső sarkában megjelenő Online pont kiválasztásával indíthatnak el. A Red Dead Redemption 2 az iPonon is kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap