Ekvalizert kapott a YouTube Music

Ekvalizert kapott a YouTube Music

A YouTube Music eredetileg még 2015-ben indult, de idén jelentősen átalakult, és egy egészen komoly zenestreaming platformmá nőtte ki magát. Ez a szolgáltatás azzal a céllal jött létre, hogy egyszerű zenehallgatási lehetőséget biztosítson azoknak a számára (is), akik korábban a YouTube-ról hallgatták a kedvenc dallamaikat. És az alkalmazása most egy igazán hasznos lehetőséggel bővült.

Megjelent a YouTube Music programon belül a dedikált ekvalizer, ami lehetőséget biztosít majd az eszköztulajdonosoknak arra, hogy kedvükre hangolják a különböző frekvenciasávok paramétereit. Ennek a segítségével mindenki az igényeinek megfelelően alakíthatja a készülék hangzását, ki lehet emelni a mélyebb tartományokat, vagy éppen lehet kezelni egy fej- vagy fülhallgató hangzással kapcsolatos problémáit. Az EQ igazából minden zenei applikációnál jól tud jönni, szóval borítékolható, hogy a YouTube Music esetében is sokan örülnek ennek.

Galéria megnyitása

A 9to5Google egyébként már néhány hete jelezte, hogy felbukkantak az hangszínszabályzó nyomai a YouTube Music programban, és végül a fejlesztők a 2.59-es verzió megjelenésével tették ezt elérhetővé mindenki számára. Az újdonságot a beállításokon belül lehet elérni a mobil és a Wi-Fi hálózaton biztosított hangminőségek menüpontjai alatt. Az ekvalizer összesen öt frekvenciatartománynál nyújt lehetőséget a szabályozásra -10 és +10 decibellel, ezek mellett pedig van egy sor előre definiált konfiguráció, amiket csak ki kell választani a jobb felső sarokban megnyitható listából. Extra paraméter az EQ-n belül a Bass Boost, mellyel értelemszerűen a mélyeket lehet még ütősebbé tenni, és van a Surround hangnak is egy szabályzója, ez pedig minden bizonnyal a térérzetet erősítheti.

YouTube Music: Android | iOS

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap