Ekkor lehet az Apple WWDC

Ekkor lehet az Apple WWDC

Az Apple általában csak márciusban szokta bejelentetni, hogy mikor tartja az éves fejlesztői konferenciáját, viszont most egy a vállalathoz közel álló szaklap szinte biztos információval szolgált erre vonatkozóan. A MacRumors jelentésben számolt be arról, hogy a nyár elején, változatlan helyen lehet a WWDC.

A MacRumors által feltárt információk arra engednek következtetni, hogy a nagyszabású rendezvénynek a McEnery Convention Center fog helyet biztosítani. Mivel korábban is itt volt megtartva a Worldwide Developers Conference, így ez igazából nem meglepetés, mint ahogy az sem, hogy június 3. és 7. között lehet az esemény. 2018-ban a WWDC június 4. és 8. között volt, szóval mindössze egyetlen nappal lehet idén korábban. A MacRumors már tavaly is pontosan megjósolta, hogy mikor lesz a fejlesztői rendezvény, szóval jó eséllyel ezúttal sem nyúl mellé. A lap egyébként egy eléggé beszédes naptárbejegyzés alapján lőtte be a WWDC időpontját, ami a McEnery Convention Center hivatalos oldalán jelent meg, és mostanra ki is lett kozmetikázva.

Galéria megnyitása

Az Apple általában sok témát szokott érinteni a többnapos esemény ideje alatt, de a legnagyobb figyelmet mindig a nyitóbemutató kapja, és ezen hangzanak el a legérdekesebb információk. Valószínűleg ez idén sem lesz másként, és a szaklap szerint olyan dolgok kerülhetnek majd szóba, mint az új iOS főverzió érkezése, de emellett jöhet friss macOS, watchOS, és tvOS, valamint más szoftverek, szolgáltatások is a figyelem középpontjába kerülhetnek. A szolgáltatások egyre nagyobb részt tesznek ki az Apple bevételeiből, és éppen ezért a cég próbál erre a területre több forrást szentelni. A WWDC keretében néha hardveres megoldások is felütik a fejüket, szóval elképzelhető, hogy valamilyen új eszköz is reflektorfénybe fog kerülni.

Az Apple információink szerint meglehetősen nagy érdeklődéssel számol. A MacRumors szerint hétezer embert vár a konferenciára a cupertinói alakulat, és ezeknek a jelentős része természetesen fejlesztő lesz, akik érdekeltek lehetnek az újonnan bemutatkozó lehetőségekben, fejlesztői eszközökben – de persze a média sok munkatársára is számíthat az Apple, akik élőben ismerkedhetnek majd meg a legérdekesebb újításokkal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap