Egyszerűbb lesz keresni a Messagesben

Egyszerűbb lesz keresni a Messagesben

A Google nemcsak az Android operációs rendszert fejleszti folyamatosan, hanem a saját alkalmazásait is, és ennek eredményeként az Android Messages üzenetkezelő most új keresési lehetőségekkel bővült, melyeknek köszönhetően könnyebben lehet majd kezelni az applikáción átmenő tartalmakat.

A vállalat tisztában van azzal, hogy a Messages felületén az emberek rengeteg információt osztanak meg egymással, és azt is felismerte mostanra, hogy bizonyos dolgoknak a visszakeresése idővel eléggé nehézkessé válhat. Erre próbál a Google most megoldással szolgálni. Az alkalmazásban a kereső használatával lehetőség lesz arra, hogy a megosztott képeket és videókat a személyek szerint szűrve kutassák a felhasználók. A másik lehetőség pedig az adott tartalom típusa szerinti böngészés, ilyenkor egy érintéssel előhozható az összes kép vagy videó, amire éppen szükség van. Továbbá földrajzi hely szerint is lehet keresni, és ebben az esetben a dátumot is azonnal feltünteti a program, hogy biztosan a megfelelő esemény kapcsán tudjon kutatni a felhasználó. Végül a megosztott hivatkozásokat is egyszerűbben lehet előkeresni az új felületen.

Galéria megnyitása

Hasonló lehetőségekkel egyébként egyre több csevegő alkalmazás szolgál szerencsére, szóval nem lehet azt mondani, hogy új, amivel a Google próbálkozik, de az biztos, hogy az Android Messages esetében rengeteg felhasználót érint a fejlesztés. És ennek a funkciónak köszönhetően talán többen fogják a jövőben használni ezt a szolgáltatást, hiszen eddig komoly visszatartó erő lehetett, hogy idővel nagyon nehéz volt benne felkutatni a régebben megosztott dolgokat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap