Egy rajongó próbált pénzt gyűjteni a Life is Strange 2-re

Azt tervezte, hogy az összegyűjtött pénzt odaadja a Dontnod stúdiónak a folytatás elkészítésére.

Egy rajongó próbált pénzt gyűjteni a Life is Strange 2-re

A minap feltűnt a Life is Strange 2 a Kickstarter oldalán, amire természetesen sok rajongó azonnal felkapta a fejét. Ahogy azonban arra számítani lehetett, valójában nem a játékot fejlesztő Dontnod indított gyűjtést, hanem egy rajongó szeretné nagyon, ha elkészülne a folytatás.

Scott Ashby húszezer dollárt tervezett összegyűjteni a kampánnyal, azonban szó sincs arról, hogy ő végezte volna el a fejlesztést. Valójában két terve volt a megszerzett pénzzel: ha a Dontnod bemelegy a Life is Strange 2 elkészítésébe, akkor odaadta volna nekik az egészet, ha pedig nem, akkor megvette volna a játék tulajdonjogait, és egy másik fejlesztőcsapatot keresett volna.

Ezzel együtt persze meg kell ígérnie bizonyos dolgokat a támogatóknak: aki legalább 50 dollárt adományoz, az megkapja majd a végleges játékot, aki pedig 1000 dollárt, az megírhatja egy karakter háttértörténetét, sőt, további 1000 dollárért még teljesen szinkronizálhat is egy karaktert.

Eddig három ember költött is kicsivel több, mint 100 dollárt, azonban a mai nappal már arra kellett ébrednünk, hogy a projektet törölték. Hogy pontosan miért, azt egyelőre nem tudni, de vélhetően a kiadó Square Enix küldött egy szép levelet. Persze eleve nem sok értelme volt az egésznek, talán csak annyi, hogy megmutatta: a rajongókat nagyon megindította a játék, és mindenképpen szeretnének folytatást.

Sajnos azonban a Dontnod semmi ilyesmit nem tervez. A csapat jelenleg a Vampyr nevű szerepjátékon dolgozik teljes gőzzel, ráadásul azt is nyilatkozták korábban, hogy ha valamikor mégis készítenének még egy olyan játékot, mint a Life is Strange, az teljesen más történetet és karaktereket kapna.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward