EA: Új MOH, Madden Arcade, GST csúszás

Új Medal of Honor játék készül, összegyúrják a Madden NFL-t a 3 on 3 NHL Ardcade-del, elcsúsztatják a PS3/Xbox 360-as Grand Slam Tennis-t.

EA: Új MOH, Madden Arcade, GST csúszás

Medal of Honor

John Riccitiello, az EA feje megerősítette, hogy valóban készülőben van egy új Medal of Honor játék. Már jó ideje keringtek a neten pletykák róla, de részleteket most sem tudtunk meg. Ha minden igaz, a játék alcíme Operation Anaconda lesz, de a vele kapcsolatos konkrétumokra még egy jó ideig várnunk kell.

[bold]

Madden Arcade (XBLA, PSN)

[/bold]

Peter Moore, az EA Sportstól felfedte a Madden sorozat kiterjesztését illető terveiket. Az augusztus 14-én megjelenő Madden NFL 10-en túl (amerikai focis játék) terveznek egy PS Storeból és XBLA-ról letölthető új játékot, a Madden Arcade-et. Ezt az árkád hokis játékuk (3 on 3 NHL Arcade) népszerűségére és a Madden széria sikerére próbálják majd alapozni. A játék várhatóan ősszel érkezik, 10 dollár lesz PSN-en, illetve 800 MS pont XBLA-n. Moore beszédében emlékeztetett még minket a karácsonyi szünetben megjelenő EA Sports Active expanzióra is. (Tessék szépen elkezdeni gyűjteni rá!)

Madden NFL 10:

                        

Grand Slam Tennis HD (Xbox 360, PS3)

Fájdalom, de sajnos "határozatlan időre" elcsúsztatják a Grand Slam Tennis PS3-as és Xbox 360-as verziójának megjelenését. Az EA szóvivője ugyanakkor megnyugtatott mindenkit, hogy továbbra is tervben van a játék megjelentetése, csak az EA Sports most teljes egészében a fentebb említett EA Sports Active kiegészítő befejezésére koncentrál. Az alapjáték május közepén jelent meg, júniusig bezárólag körülbelül 1,8 millió példány kelt el belőle.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward