E3: Egyjátékos móddal fog bővülni a DayZ

A Bohemia Interactive sok játékos vágyát teljesíti ezzel. Az ArmA és a Take on Mars rajongói is örülhetnek.

E3: Egyjátékos móddal fog bővülni a DayZ

Több bejelentéssel is készült az E3 alkalmából a Bohemia Interactive csapata. Ezek közül a legfontosabb alighanem az, hogy a DayZ a nem is olyan távoli jövőben egy egyjátékos móddal fog bővülni. Így annak is érdemes lesz megvásárolni a játékot, akit eddig csak a meglehetősen kegyetlen multi tartott vissza attól, hogy kipróbálja a stúdió még korai hozzáférésű alkotását. A játékmód élesedésének pontos dátumát azonban nem közölte a cég, így alighanem még várnunk kell rá egy keveset.

Az ArmA 3 2016-ban debütáló kiegészítőjében szereplő szigetet is megcsodálhattuk. A buján zöldellő Tanoa több mint száz négyzetkilométeren fog elterülni, így nem kevés időnkbe fog kerülni, hogy úgy-ahogy kiismerjük majd magunkat rajta. Az ígéretek szerint az új, csodálatosan kinéző helyszín mellé korábban nem látott fegyvereket és járműveket is fogunk kapni.

Végezetül, a béta-változatához közeledő, a vörös bolygó felfedezéséről és kolonizációjáról szóló, a csapat többi játékához hasonlóan a valóság minél pontosabb modellezésére törekedő Take On Marsról is érkezett egy látnivalókban gazdag trailer.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward