DVD-írós UMPC, olcsóbban

Meglehetősen egzotikusnak mondható az integrált optikai meghajtókkal is felvértezett UMPC-k "faja", és általában éppen ezért at áruk is jóval magasabb. Eleinte ez volt a helyzet a VYE S41A-val is.

DVD-írós UMPC, olcsóbban

Meglehetősen egzotikusnak mondható az integrált optikai meghajtókkal is felvértezett UMPC-k "faja", és általában éppen ezért az áruk is jóval magasabb. Eleinte ez volt a helyzet a VYE S41A-val is.

Amikor ez az apróság megjelent, $1.500-t kértek érte. 7 hüvelykes érintőképernyőért, 800MHz-es Intel A110 processzorért és a fent említett DVD-íróért ez még akkor sem kevés, ha ilyen kicsire van összesűrítve. Most azonban láthatólag rájöttek, hogy ez talán kissé túlzás; az árát ugyanis nem csak megfelezték, de még annál is lejjebb vitték, £449,99-ra ($661-ra) - legalábbis az Expansys UK ennyiért kínálja.

Mindamellett még így is kérdéses, hogy mennyi haszna van egy DVD-meghajtónak (és azon belül is főleg egy írónak) egy ilyen kis gépben. A processzortól nyilván nem várhatunk túl sokat (bár a dolgok jelen állása szerint nem zárható ki, hogy a Win7 azért majd ezen is el fog futni). A 80GB-os merevlemez még egy egészen kellemes méretű tárhelyet kínál és van persze még WiFi és Bluetooth is.

Ha valakinek égető szüksége van egy olyan érintőképernyős UMPC-re, amivel még DVD-t is írhat, akkor már érdemes lehet fontolóra vennie ezt a megjelenésre amúgy egészen pofás kis darabot, bár jó eséllyel ők elég kis réteget képviselnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward