Double Fine: Nem kell nekünk kiadó!

Tim Schafer a rajongók adományaiból szeretne játékot fejleszteni, hogy ne korlátozhassák őket semmiben a kiadók.

Double Fine: Nem kell nekünk kiadó!

Tim Schafer a kalandjátékok történetének egyik legkiemelkedőbb alakja. Kapott már az ipartól bőséggel hideget és meleget is, de annyi biztos, hogy nagy tehetség, még akkor is, ha a játékai nem mindig érnek el akkora sikereket a pénztáraknál. Játékfejlesztő stúdiójával úgy döntöttek, hogy csinálnak egy kalandjátékot a kalandjátékosok támogatásával. Mindezt múlt éjszaka jelentették be és indították el a gyűjtést a Kickstarter weblapon. Mindehhez csináltak egy motivációs videót és feltettek minden részletet a Kickstarter honlapra.

A kalandjáték készülését figyelemmel kísérhetjük majd lépésről lépésre, az egészet le fogják filmezni. Miért írjuk ezt már úgy, mintha biztos lenne az indulás? Mert az! A rajongók 1 nap alatt összerakták a fejlesztéshez szükséges 300.000 dollárt és a filmezéshez kellő 100.000-et (Tim apánk rendesen meg is hatódott ezen). Örömmel jelentjük, hogy a Psychonauts és a Monkey Island fejlesztőinek új játékát Ti játékosok dirigáljátok. A visszajelzéseitek alapján fogják majd ha kell változtatni a fejlesztés irányát.

Amennyiben 15 dollárt vagy annál többet adtok a projekthez, fixen kaptok egy példányt a már elkészült játékból, mely majd a Steamen kerül forgalomba PC-re. A nagyobb összegeket adományozók némi extrára is számíthatnak. ;) További részletek a fentebbi linken.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward