Double Fine Adventure Ouya konzolra

A Reds kódnévre átkeresztelt Double Fine játék Ouyára is megjelenik. Két Verse játék is kijön az új konzolra.

Double Fine Adventure Ouya konzolra

Az androidos Ouya lesz az első, és lehet hogy az egyetlen konzol, amelyre megjelenik a Double Fine Adventure (ami útközben a Reds kódnevet kapta). Az Ouya főnöke, Julie Uhrman tegnap jelentette be a D.I.C.E. konferencián, hogy a konzolgyártó partneri kapcsolatba lépett a Double Fine-nal, és a Words With Friends alkotójával, Paul Bettnerrel. A Double Fine a Reds játékon kívül a már megjelent The Cave-et fogja kihozni a Ouyára, míg Verse nevű stúdiójának két, még be nem jelentett játék van a tarsolyában a konzolra.

Reds koncepciórajz

A Reds alapból csak konzolra fog megjelenni, de később kijöhet akár a többire is, bár a Double Fine-nak egyelőre nincsenek tervei ezzel kapcsolatban. A többi platformon való megjelenés nem veszélyeztetett, tehát lesz Reds PC-re, Macre, Linuxra, iOS-re és Androidra is.

Bettner el volt ragadtatva az új konzollal kapcsolatban: "Az Ouya és a Verse nem mást, mint a konzolos játékok visszatérését jelenti" – állította. "Az utolsó nagy hullám a mobiljátékoké volt. A Words With Friends az a játék, amellyel a legtöbbet játszottak minden mobil platformon... és mégis úgy gondoljuk, hogy még nagyobb durranást fogunk látni, mint a legutóbbi. Az App Store bekerül a játékosok nappalijába és az Ouya lesz az első futára, és ez mindent megváltoztat majd újra."

A konzol idén júniusban fog megjelenni és 99 Dolláros áron lesz kapható.

Kapcsolódó cikkeink

Ouya: Pici konzol letisztult kontroller

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward