DLC-ket és mikrotranzakciókat is kap az Injustice 2

Több DLC-s karakter érkezik majd, mint a NetherRealm bármelyik korábbi játékához.

DLC-ket és mikrotranzakciókat is kap az Injustice 2

A NetherRealm stúdió megerősítette, hogy az Injustice 2 még több utólagos támogatást és letölthető tartalmat fog kapni, mint a korábbi játékaik. Erről meg Ed Boon beszélt egyébként, aki rávilágított arra, hogy ez egy látható tendencia náluk, ami folytatódik: a Mortal Kombat négy DLC-s karaktert kapott, az Injustice hatot, a Mortal Kombat X pedig nyolcat.

Az Injustice 2-t azonban még hosszabb ideig igyekeznek támogatni, és Boon egyértelművé tette, hogy ez még több DLC karaktert jelent majd - pályákról egyelőre nem esett szó, könnyen elképzelhető, hogy azokat ingyenesen megkapja majd mindenki.

A sok karakter azért is fontos, mert az Injustice 2 egyik nagy újdonsága, hogy a harcosok külseje testre szabható lesz, és mindenféle holmit szerezhetünk meg nekik - minél több karakter van, a játékosok annál többet tudnak szórakozni, míg mindet felszerelik.

És habár ennek az lenne a lényege, hogy minél hosszabb ideig nyújtson elfoglaltságot a játékosoknak, Boon tudja hogy a kioldható holmikat nem mindenki akarja majd hosszú játékórák árán megszerezni. Nekik beépítenek valamiféle mikrotranzakciós lehetőséget, így valós pénzen is meg lehet majd venni a cuccokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward