Divatos okosóra a Marc Jacobstól

Divatos okosóra a Marc Jacobstól

A Marc Jacobs divattervező saját neve alatt futó márka kínálatában sokféle karóra van, akadnak hagyományos modellek és olyanok is, amik mobilhoz tudnak csatlakozni, és egyszerűbb feladatokat látnak el. Most pedig befutott az első okosóra, ez már teljesen érintésérzékeny, digitális kijelzővel lép piacra.

Galéria megnyitása

A Riley névre hallgató eszköznek a szoftveres alapját a Wear OS adja, mint ahogy egy sor másik divatórán is ez az operációs rendszer teljesít szolgálatot. A készülék 1,2 hüvelykes, AMOLED technológiás megjelenítővel szolgál, ami kör alakot ír le. A szerkezetet gömbölyded formavilág jellemzi, még a korona is gondosan lekerekített. Látható, hogy ennek a terméknek a tervezésekor a dizájn volt az elsőszámú szempont. A funkcionalitást főleg a Google operációs rendszer határozza meg, a hardveres oldalon nem igazán lehet extrákat találni. Nem esik szó NFC chipről, sem pedig GPS-ről és minden bizonnyal a pulzusmérő is hiányzik. Az értesítéseket képes lesz mutatni az okosóra és egyebek mellett a Google Assistant elérésre is lehetőséget biztosít majd, de ezek már a Wear OS számlájára írhatóak.

Galéria megnyitása

Az alapvető mozgási szenzoroknak köszönhetően a Riley monitorozza az alvási ciklusokat és figyeli az aktivitást, a számolja a lépéseket. Az eszközben a Snapdragon Wear 2100 platform dolgozik, ami szokás szerint négymagos felépítéssel próbál majd arról gondoskodni, hogy a szoftveres felület minden helyzetben megfelelő tempóval reagáljon. Arról nem esett szó, hogy a rendszermemória és a háttértár tekintetében mi a helyzet az készülékkel, de a RAM 512 MB és 1 GB között alakulhat, a háttértár pedig 4 vagy 8 gigás lehet. A kapcsolati képességek terén biztosan van Bluetooth modul és Wi-Fi támogatás, egyéb opcióról viszont nem számolhatunk be.

Galéria megnyitása

A szerkezet 42 milliméteres tokot kapott, ami a férfiak kezén biztosan jól mutat, a hölgyek csuklóján viszont már meglehet, hogy egy kicsit nagynak fog érződni. A ház tartós és könnyű alumíniumötvözetből készült. Az okosóra színválasztékát fekete, arany-fehér valamint rózsaarany-szürke modellek alkotják. A szíjat a kivitelezők szilikonból alkották meg, ami előre láthatólag kényelmes viseletet fog biztosítani. A vízállóság megoldott, IP67 védettséget élvez a Marc Jacobs Riley, így strandon és fürdés közben sem jelent problémát a viselése, de vízisportoknál már mindenképpen érdemesebb levenni. Az eszköz üzemideje nagyjából 24 órás, a feltöltése pedig kb. 2 órát vesz igénybe. Mágneses dokkolóra kell rátenni, így mindig pontosan fog illeszkedni, egyszerűen a helyére talál és ez vezeték nélküli töltésről is gondoskodik. Az okostelefonokkal való kompatibilitás az Android 4.4-ig, illetve az iOS 8.1-ig terjed.

Galéria megnyitása

A Marc Jacobs Riley érintőkijelzős okosóra 300 dolláros áron kelleti a bájait, szóval a középmezőnyben próbál érványesülni. Zárásul még meg kell említeni, hogy jön a gépből egy különleges fekete kiadás is, ami csak kijelölt kereskedelmi pontokon lesz elérhető, és ennek a kerete apró kövekkel van kirakva, a szíja pedig bőrmintás szilikon. Ebben az esetben 350 dolláros vételárra kell számítani.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward