Dawn Engine - a jövő Deus Ex-játékainak motorja

Sok új játék alapját képezi majd a Dawn Engine, bővül a Deus Ex-univerzum.

Dawn Engine - a jövő Deus Ex-játékainak motorja

Az Eidos Montréal nem titkolt célja, hogy Deus Ex: Universe néven futó ernyőprojektjük keretein belül a következő években számos Deus Ex-játék jelenjen meg. A fejlesztők szeretnék minél inkább kibővíteni az univerzumot, így nem csak AAA-kategóriás konzolos és PC-s játékok érkeznek majd, de a mobilokat is tableteket is meg fogja szállni a sorozat.

Ehhez pedig egy új motorra volt szükség, így készült el az IO Interactive-féle Glacier 2 módosításából a Dawn Engine. A fejlesztők szerint "jobb renderelés, valós idejű fizika, és fejlett mesterséges intelligencia" jellemzi a technológiát, bármit is jelentsenek ezek.

A stúdiót vezető David Anfossi elmondta, az motoron és a hozzá kapcsolódó egyéb technológiákon sokat dolgoztak az utóbbi években, aminek a végeredménye reményeik szerint az lesz, hogy a játékosok érzelmileg is jobban kötődnek majd a jövőbeni Deus Ex-címekhez, és a játékmenet is jobb lehet.

Ehhez az egész történethez jelenleg egy képünk van, ami hivatalosan nem az új Deus Ex-játékból származik, de úgy is tudjuk, hogy valójában igen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward