Dátumot kapott a World of Warcraft: Burning Crusade Classic, de sokan már most panaszkodnak

Bizonyos dolgok miatt alaposan a zsebünkbe kell majd nyúlni.

Dátumot kapott a World of Warcraft: Burning Crusade Classic, de sokan már most panaszkodnak

A Blizzard bejelentette, hogy június 1-én jelenik meg a World of Warcraft: Burning Crusade Classic, vagyis innentől kezdve léphetnek majd át a játékosok Outland világába. A kiegészítő természetesen mindent hozzáad a klasszikus alapkiadáshoz, amit várunk: a két új fajt, a repülő mountokat, a 70-es szintlimitet, az új raideket és az aréna PvP-t, többek között.

A World of Warcraft Classic előfizetői ingyenesen megkapják majd a Burning Crusade Classicot. A legfontosabb dátumot május 18-a jelenti, amikor érkezik egy olyan patch, ami már a kiegészítőre készíti fel a játékot, és innentől kezdve el lehet majd kezdeni játszani a Draenei és Blood Elf karakterekkel.

A Blizzard lehetőséget ad arra is, hogy leválasszuk magunkat a kiegészítőről, és tovább folytassuk a játékot egy olyan szerveren, ami örökre megmarad a World of Warcraft Classic szintjén és semmiféle további tartalom vagy változás nem érinti. Idáig nagyjából minden rendben is van, az elég komoly pénzlehúzás ezután kezdődik.

Lehetőség van ugyanis klónozni a karakterünket, ami azt jelenti, hogy a megszokott hősünk megmaradhat az örökké Classic szerveren is, valamint tovább mehetünk vele a Burning Crusade-re is. Ez azonban 35 dollárba fog kerülni, így nem csoda, hogy a közösség eléggé kiakadt. Sokan rámutattak, hogy mivel ilyen drága a szolgáltatás, elég nagy nyomást fog helyezni a rajongótáborra, és akik nem akarják ezt kifizetni, azok inkább mennek majd a többiekkel a Burning Crusade-be, így a Classic szerverek populációja erősen lecsökkenhet.

Ezen kívül elérhető lesz egy olyan lehetőség, amivel a Burning Crusade szervereken egy karakterünket 58-as szintre boostolhatjuk (kivéve a Draenei és Blood Elf karaktereket), aminek az árazása egyelőre nem ismert.

Emellé 70 dollárért (tehát teljes, új generációs AAA-kategóriás áron) érkezik még egy Deluxe Edition, ami tartalmat egy mountot, egy fentebb említett lehetőséget a karakter boostolásra, valamint 1 hónapnyi játékidőt, amivel természetesen elérhető a Classic, a Burning Crusade Classic valamint a modern World of Warcraft is.

A játékosok itt is felrótták, hogy a Deluxe Edition így többe kerül, mint a legújabb kiegészítő, a Shadowlands különleges kiadása, míg az alap Shadowlands ráadásul csak 40 dollárba kerül. Sokan megemlítették azt is, hogy az önmagában, előfizetés nélkül játszható nagy konzolos játékok szoktak ennyibe kerülni, és ennél jellemzően még a PC-s csúcsjátékok is olcsóbban kerülnek piacra.

Meg kell hagyni, hogy a fentebb említett költségek közül egyik sem kötelező, a Classic és a Burning Crusade Classic is játszható pusztán a havi előfizetési díjért cserébe.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap