Corsair iCUE Nexus: Perifériák testreszabása hatékonyan és gyorsan

Az érintőkijelzőn számos fontos rendszeradat jelenhet meg, valamint módosíthatjuk az egér érzékenységét, a fejhallgató beállításait, valamint akár komplex makrókat is elindíthatunk játék közben.

Corsair iCUE Nexus: Perifériák testreszabása hatékonyan és gyorsan

A Corsair egy hasznos kiegészítőt dobott piacra, ami főleg akkor jöhet jól, ha sok olyan Corsair perifériával rendelkezünk, amelyek fel vannak vértezve iCue támogatással. Szerencsére elég sokféle ilyen kiegészítő kapható mind a gamer billentyűzetek, mind a gamer egerek, mind pedig a headsetek szegmensében.

Galéria megnyitása

Az iCue Nexus kiegészítő érintőkijelző lényegében a kompatibilis Corsair billentyűzetre helyezhető – például a K70 RGB MK.2-re, illetve a K95 RGB Platnium XT-re –, de USB porton keresztül akár az adott számítógéphez is közvetlenül csatlakozhat. Az apró érintőkijelzőn hasznos információk és menük jelenhetnek meg, amelyek segítségével az egyes perifériák beállításait is módosíthatjuk.

A kijelző programozását az iCUE szoftver segítségével lehet elvégezni, amely segít a grafikai elemek elhelyezésében, a gombok kialakításában, valamint egyéb feladatokban is. A rendszer akár 200-nál több előre programozott kijelzőmodult is kezelni tud, amelyek egyenként maximum 6 virtuális gombot tartalmazhatnak.

Galéria megnyitása

Az iCUE Nexus ezzel együtt az adott rendszer legfontosabb üzemi paramétereit is meg tudja jeleníteni, így figyelemmel kísérhetjük a ventilátorok fordulatszámát, az eszközök hőmérsékletét, valamint akár az aktuális processzor-órajelet is. A kis kijelző segítségével játék közben érhetjük el a legfontosabb beállításokat, valamint akár komplex makrókat is programozhatunk az egyes virtuális gombokra, ami több esetben is nagy segítség lehet.

Galéria megnyitása

A termék segítségével módosítható az egér érzékenysége, megváltoztatható a headset aktuális hangszínprofilja, de akár a billentyűzet RGB világítási profilját is módosítani lehet vele. Mindezeket néhány érintéssel el lehet intézni, amennyiben rendelkezünk kompatibilis eszközökkel. A kijelzőn különböző képek és animált GIF fájlok is megjelenhetnek virtuális gombként, valamint előre programozott kijelzőket is kapunk a különböző játékokhoz – ezek között egyebek mellett a Rainbow Six Siege is jelen van.

A Corsair „okos” kis érintőkijelzője hasznos kiegészítőnek bizonyulhat, igaz, nem lesz olcsó, ugyanis 99,99 dollárt kérnek el érte.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap