Club 3D tápegységek 80Plus Gold minősítéssel

A 700 wattos, illetve 1000 wattos teljesítményt kínáló tápegységek félmoduláris felépítéssel érkeznek, azaz van a lecsatolhatóak mellett néhány fix, beépített kábelük is.

Club 3D tápegységek 80Plus Gold minősítéssel

A Club 3D neve a többség számára leginkább a videokártyák piacáról lehet ismerős, ám a nagyvállalat nem csak abban a szegmensben, hanem a hangkártyák, a különböző átalakítók és kábelek, valamint a TV Tunerek és a tápegységek piacán is képviselteti magát.

A vállalat ezúttal két új tápegységről rántotta le a leplet, amelyek a combosabb tápegységet igénylő konfigurációkat veszik célba. A 700 wattos, illetve 1000 wattos teljesítményt biztosító újdonságok 80 Plus Gold minősítéssel érkeznek, azaz magas hatásfok mellett üzemelnek: hatásfokuk terheléstől függően 87% és 92% között helyezkedik el, ami igen jónak mondható. Az új tápegységek aktív PFC támogatással érkeznek, felépítésüket tekintve pedig félmoduláris megoldásoknak minősülnek.

A friss tápegységek - amelyek ANDYSON belsővel rendelkeznek - mindketten 4 darab +12V-os tápággal gazdálkodnak, amelyek a kisebbik modellnél egyenként 32 ampernyi, a nagyobbik modellnél pedig egyenként 36 ampernyi áramerősség leadására képesek. A rendszer természetesen mindkét esetben megkapta a szokásos védelmi áramkört is, ami a túlárammal, a túlfeszültséggel, a túl alacsony feszültséggel, a rövidzárral és a túlterheléssel szemben egyaránt véd. A termékek terhelhetőségével, illetve tápcsatlakozóik számával kapcsolatban az alábbi táblázatok adnak bővebb tájékoztatást.

Információk a terhelhetőséggel kapcsolatban

Tápcsatlakozók száma

A minőségi komponensek hűtéséről egy 135 milliméteres átmérőjű, hőmérsékletvezérelt ventilátor gondoskodik, amely csendesen látja el a rá bízott feladatot.

A termékek mellé a gyártó ad egy tasakot a moduláris kábelek tárolására, egy szütyőt a tápegységhez - ha esetleg hordozni kéne -, valamint a szokásos négy csavar, illetve három kábelrögzítő is a kínálat részét képezi.

A 700 wattos modell kétkártyás, 1000 wattos társa pedig akár háromkártyás multi-GPU rendszerekkel is könnyedén megbirkózik. A Club 3D két új, 80 Plus Gold minősítéssel ellátott tápegysége hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. A termékek várható ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward