Civilization Online: Bemutatkozó trailer, első részletek

A Civilization is megteszi az elkerülhetetlen ugrást az MMO színpadra...

Civilization Online: Bemutatkozó trailer, első részletek

A Civilization is megteszi az elkerülhetetlen ugrást az MMO színpadra, de irányát tekintve nem a nemzet vs. nemzet háborúskodást vette célba. Ehelyett a játékosok egyetlen tagját adják a választott frakciójuknak, akit megszemélyesítve küzdhetnek annak felemelkedéséért.

Az MMORPG.com cikke szerint 4 kultúra lesz, a játékosok pedig egymással versenyezhetnek, közben pedig szövetségre léphetnek a szomszédjaikkal.

Az ArcheAge és az ArcheVille fejlesztéséért felelős XLGAMES egy procedurálisan generált nyílt világot társított a Civilization Online-hoz, a körökre osztott rendszert pedig valós idejűre cserélte. A játékosok felfedezhetik a világot, készíthetnek tárgyakat és bevethetik magukat a harcba, mint katona. Az ügyes diplomáciai képességekkel rendelkező játékosok felemelkedhetnek vezető pozíciókba is, akár még a frakció vezetőjévé is válhatnak. Építhettek épületeket, míg a komolyabb Csodák (Wonders) megalkotásához több száz játékosra lesz szükség, olyan lesz, mint egy eposzi "craft raid".

A játékélmény különböző szakaszokra oszlik, számos úttal a győzelem felé (hadi, űrkutatás, stb.) minden szegmensben, hasonlóan az eredeti stratégiai játékhoz. Minden szakasznak csak 1 győztese lehet, de ettől függetlenül minden játékos továbbviheti, amit addig elért és a jutalmakat is, amiket kapott. (A rendszert egyelőre még finomítgatják.) Minden frakció semleges kapcsolatokkal kezd, de ellenségessé válhat a játékosok ténykedéseinek nyomán.

Az eredeti Civilization-höz hasonlóan egyes technológiák kifejlesztése itt is új korszakba vezetheti a frakciót. Az olyan fejlesztések mint például a fegyverek, innentől kikerülnek a piacra, így elérhetőek lesznek a frakció összes játékosa számára. A kutatásokat felgyorsíthatjátok azzal ha új alapanyagokat fedeztek fel.

A fejlesztők akképpen tervezik a Civilization Online-t, hogy úgy játszhassátok azt, ahogy nektek tetszik: egyedül vagy nagyon is közösségi módon. A játék szívét-lelkét a CryEngine 3 motor adja, nézzétek meg magatoknak, hogy tetszik. Bemutatkozó trailer és screenshotok alant.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, mint ahogy azt sem tudni, hogy milyen fizetési modellel fog majd működni a játék.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward