Carmageddon: Reincarnation - a támogatók kiakadtak

A támogatók kiakadtak, a fejlesztők gyorsan reagáltak.

Carmageddon: Reincarnation - a támogatók kiakadtak

A Stainless Games tegnap jelentette be, hogy a játék Kickstarteres támogatói 2014 első negyedévében már játszhatnak Steamen a korai verzióval, és aki legalább 15 dollárral támogatta a projektet, az megkapja a játék standard verzióját, azaz a támogatók nem kapnák meg a DLC-ket, hanem külön kéne fizetniük értük. Ezek után nem nehéz kitalálni, mi történt a bejelentés után: a támogatók felháborodtak.

Jason Garber a Stainlesstől a következőket írta: "A bejelentésnek előre nem látható következménye volt, zavart és felhördülést okozott a támogató közösség köreiben. A Kickstarteres támogatók közül páran kifejtették, hogy nem igazságos, hogy a támogatók nem kapják meg a "teljes" játékot és az összes jövőben megjelenő DLC-t."

"A nap során megvitattuk a közösségi visszajelzéseket, és világossá vált, hogy érvelésük jogos, ezért úgy döntöttünk, hogy reagálunk rá. Arra a következtetésre jutottunk, hogy úgy igazságos, ha bejelentjük, hogy MINDEN Kickstarteres és Paypalos támogató, aki 15 dollárt vagy többet adott a játékért megkapja a teljes csomagot. Megkapják a Carmageddon: Reincarnation teljes, végső verzióját és MINDEN DLC-T, AZ IDŐK VÉGEZETÉIG."

A támogatók így megkapják a korai hozzáféréskor megjelenő tartalmakat, és az ehhez járó összes frissítést, amelyekből a teljes játék összeáll. A Stainless elmondta, hogy a teljes játék az, aminek eredetileg is leírták, több pályával, járgányokkal, eseményekkel stb. A 625 000 dollárt, amely a támogatók segítségével összejött, a játék fejlesztésére fordították. A DLC-ket már nem a Kicstarteres pénzekből fogják elkészíteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward