Call of Juarez: Bound in Blood

Az Ubisoft folytatni kívánja vadnyugati akció-FPS játékát - a Call of Juarez-t -, mely anno PC-re és Xbox 360-ra jött ki, a lengyel Techland stúdió fejlesztésében.

Call of Juarez: Bound in Blood

Az Ubisoft folytatni kívánja vadnyugati akció-FPS játékát - a Call of Juarez-t -, mely anno PC-re és Xbox 360-ra jött ki, a lengyel Techland stúdió fejlesztésében. Jó hírünk van a PS3 tulajdonosok számára, ugyanis az új epizód, a Call of Juarez: Bound in Blood már az ő konzoljukra is kijön.

A játék sztorija "a lehető legvadabb nyugaton játszódik" és olyan utazásra visz majd, ami tele lesz "kapzsisággal, bujasággal és féktelenséggel". Az akciódús Bound in Blood-ban belebújhatunk a két McCall fivér bőrébe (Ray McCall tiszteletest és a hatlövetűjét már ismerhetjük az első részből). Olyan helyeken kalandozhatunk majd, mint Georgia a Polgárháború idején, vagy Mexikó Azték romvárosai.

"A Call of Juarez jó fogadtatást kapott a játékosoktól és a kritikusoktól is." nyilatkozta John Parkes az Ubi egyik marketingese. "Biztosak vagyunk benne, hogy a közös munka a Techland-el még izgalmasabb és nagyobb kalandokat hoz majd lövöldözős játékok rajongóinak a törvényeket nem ismerő Vadnyugaton."

Az első Juarez egy nagyszerű Western volt néhány apró hibával, minden esély megvan hát, hogy méltó folytatást kapjon és újabb kötelező darabbal örvendeztesse meg a műfaj kedvelőit.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward