Bőrbe bújt a Porsche Design Mate 20 RS

Bőrbe bújt a Porsche Design Mate 20 RS

A Huawei hosszú ideje működik együtt a Porsche Design csapatával, és már több okostelefonból is készítettek különleges kiadást. Ezúttal azt fogjuk szemügyre venni, hogy a Mate 20 termékcsalád esetében milyen lett a Porsche Design kivitel.

A Porsche Design Huawei Mate 20 RS névre hallgató készülék a Mate 20 Pro okostelefon alapjaira épül. A képességeket tekintve ez a két készülék jóformán teljesen egyforma lett, a különbségek inkább a külső jegyek tekintetében szembetűnőek. Elölről még egyformák lesznek a gépezetek, hiszen a szerkezet frontját már szinte teljes egészében a 6,39 hüvelykes megjelenítő uralja, a hátlap viszont teljesen más lett. Míg a Mate 20 Pro egy különleges bevonatú üveglappal lett lefedve, addig a Porsche Design műhelyéből érkező szerkezetnél már bőrfelületekkel is találkozik a felhasználó keze. Az okostelefon két széle magas minőségű, kézzel megmunkált bőrrel lett bevonva, középen egy mintás üvegből álló sáv helyezkedik el a kameramodul szélességében, a keret pedig természetesen nagy merevséget biztosító fémből van – amit alul és felül is antennacsíkok tarkítanak. A színösszeállítást tekintve kétféle kivitelben jön az eszköz. Alapesetben teljesen fekete az egész ház, de néhány régióban megvásárolható lesz piros bőr és fekete üveg kombinációban is.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A különleges mobil bekapcsolását követően itt a tulajdonosok egy egyedi témát is kapnak, ami a gyáritól eltérő betűtípusokat, színösszeállításokat, ikonkészleteket és persze háttérképeket tartalmaz. A hardveres specifikációt tekintve pedig a Mate 20 Próhoz mérten a Porsche Design Huawei Mate 20 RS annyi előnyben van, hogy kövérebb a Kirin 980 rendszerchip mellett elhelyezkedő adattároló és rendszermemória. A prémium terméket a tervezők 8 GB-nyi LPDDR4x RAM-mal vértezték fel, ami egészen biztos, hogy még extrém esetekben is elegendőnek bizonyul majd. A háttértár kapacitása pedig az „eredeti” 128 GB-tól 256, illetve 512 GB-ra növekedett, tehát kettő kivitelről beszélhetünk ezen a téren. És bár itt már valószínűleg nem sokszor lesz szükség a bővítési lehetőségre, de ez is biztosított az NM Card révén.

Azoknak a vásárlóknak, akik a Porsche Design Huawei Mate 20 RS-re pályáznak, meglehetősen mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. Ezért az okostelefonért alaphangon is 1695 eurós összeget kell kifizetni, az a kivitel pedig, ami már fél terás kapacitással szolgál, 2095 euróért cserébe vehető birtokba. Ez a különlegesség csak novembertől lesz megvásárolható.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap