Bemutatkozott a World of Warcraft legújabb frissítése

Teljesen új raid, átalakított aukciós ház és két új játszható faj is érkezik.

Bemutatkozott a World of Warcraft legújabb frissítése

Nem kell megvárnunk a BlizzCon 2019-et, ugyanis a Blizzard mindenki nagy meglepetésére előállt egy 18 perces videóval, amiben bemutatják, mire is lehet számítani a World of Warcraft új, 8.3-as frissítésében.

A frissítés a Visions of N'zoth nevet kapta, és miután a 8.2.5-ös patch végén a Horda és a Szövetség háborúja nagyjából lezárult, egy új veszély fenyeget: elszabadult N'zoth, az egyik Öreg Isten, és a célja természetesen mi más lehetne, mint hogy pusztítást hozzon Azeroth vidékeire.

Ehhez kapcsolódóan az egyik nagy újdonság az Assault nevű esemény lesz, ami némileg hasonlóan hangzik, mint a Demonic Invasion a Legionben, vagy a Faction Assault a Battle for Azeroth-ban. N'zoth és az ő seregei két helyet, Uldumot és a Vale of Eternal Blossoms-ot támadja majd a nap bizonyos időszakaiban, és ezen időszakok alatt időszenzitív questek nyílnak majd meg, és mindenféle dinamikusan változó célt kell teljesítenie a játékosoknak. A drága N'zoth egyébként azért támadja bőszen ezeket a területeket, mert régi titán létesítményekről van szó, melyek felhasználhatóak ellene.

Ehhez kapcsolódik egy másik újdonság, ami a Horrific Visions nevet kapta, és gyakorlatilag egyedül is teljesíthető dungeonöket takar, így mindenki a maga tempójában haladhat előre egy csoport nélkül, de ha úgy szeretnénk, akár öten is nekiállhatunk. A Horrific Visions lényege, hogy betekintést enged abba a jövőbe, ha N'zoth nyerne, és mi történne Stormwinddel és Orgrimmarral.

Ezeket a víziókat csak bizonyos ideig bírhatjuk ki, majd kikerülünk belőlük. A túlélésben egy új legandary köpeny lesz a segítségünkre, amit tovább turbózhatunk a víziókból hazahozott nyersanyagokkal, így később tovább bírhatjuk a rémálmokat. Persze érkezik egy új raid is, a The Waking City of Ny'alotha, ami 12 bossfightot tartogat, a főellenség pedig maga N'zoth.

A videóból sok dolog kiderül még: úgy tűnik, hogy érkezik egy új gear upgrade rendszer a Titanforging helyett, bővül a Hearth of Azeroth, teljesen átalakul az aukciós ház, és érkezik két új játszható faj is: a vulpera a Hordához, a mechagnómok pedig a Szövetséghez. Minden bizonnyal a november 1-jén kezdődő BlizzCon 2019-en még többet megtudhatunk majd a jövő érkező frissítésről.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap