Beengedi a külső kiptotárcákat a Samsung Blockchain Wallet

A Galaxy mobilokon ezáltal még rugalmasabban lehet majd kezelni a különböző kriptovalutákat.

Beengedi a külső kiptotárcákat a Samsung Blockchain Wallet

A Samsung érdekeltségei nagyon sok területre kiterjednek, és aki nem érdekelt a kriptopénzekben, az talán nem is tudta, hogy igazából a dél-koreai vállalat már korábban elindította a saját pénztárcáját a Galaxy eszközökre. Most pedig a Samsung Blockchain Wallet új szintre lépett.

A kriptovalutákat támogató digitális pénztárcát a Samsung 2019-ben indította el, nem sokkal az után, hogy a Galaxy S10-ről lerántotta a leplet. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a Galaxy mobilokon már kiemelt biztonság mellett lehet tárolni a különleges fizetőeszközöket. A Samsung Blockchain Wallet támogatta önállóan a Bitcoint, az Etherumot, az ERC tokeneket, a Tront, valamint a TSC tokeneket is. Viszont ennél azért ma már a népszerűbb opciók köre is sokkal szélesebb.

Galéria megnyitása

Úgy döntött a Samsung, hogy ezentúl már a harmadik féltől származó tárcákat is engedi használni a Blockchain Walleten keresztül. Lehet majd importálni és menedzselni is a különböző kriptovalutákat a saját szoftveres megoldásán belül. Ennek köszönhetően a mobilos élmény még teljesebb lehet.

Olyan biztonságos hardveres tárcákat kezdett most támogatni a Samsung, mint például a Ledger Nano S és a Ledger Nano X. Ezek nagy népszerűségnek örvendenek, így biztosan sokan lesznek majd, akik örömmel fogadják majd ezt a hírt. A Samsung Blockchain továbbá támogatja a különböző decentralizált applikációknak a használatát, amik a kriptovalutákhoz hasonlóan a blokklánc technológiára épülnek. A „DApp” kínálat ma már egészen széles, még játékokat is lehet találni ilyen alapon.

Galéria megnyitása

A Blockchain alkalmazáson belül majd tájékozódni is lehet a legfrissebb érdekességekről a kriptovaluták világához kapcsolódóan. A fejlesztők ugyanis integrálták a CoinDesket, így láthatóak lesznek a pénzügyi cikkek, elemzések és egyebek.

A védelemről magas szinten fog gondoskodni a Samsung. A vállalatnak ezen a területen már nagy tapasztalata van, hiszen a vállalati szinten is elismert és széles körben használt Knox biztonság megoldás révén már sok tapasztalatra tett szert. És ebben az esetben is a Knox felel a védelem egy részéért. De ki kell még emelni a Blockchain Keystore-t is, ami az Android rendszertől teljesen el van szeparálva, és ez őrzi a privát kulcsokat.

Galéria megnyitása

A Blockchain Keystore kizárólag a PIN-kód vagy a biometrikus azonosítóval való hitelesítést követően lesz hozzáférhető. Ez alól nincs semmilyen kivétel. A Samsungnál a biztonság az első, hiszen túlzás nélkül ezen áll vagy bukik a szolgáltatás sikere. A mostani újítás révén a vállalat abban bízik, hogy egyre többen fogják majd használatba venni a saját fejlesztésű Blockchain pénztárcáját.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap