Az InWin legújabb számítógépháza olyan, mint egy futurisztikus csillár

A Diéy egy nem mindennapi jelenség, de ez nem is csoda, hiszen a Signature Chassis sorozat 10. modelljéről van szó, és a korábbi modellek is kellően extrémek voltak.

Az InWin legújabb számítógépháza olyan, mint egy futurisztikus csillár

Az In Win fejlesztőcsapata elég sok érdekes számítógépházzal örvendeztette már meg a rajongókat, amelyek között igencsak extrém példányok is voltak. Gondoljunk csak a tavalyi különlegességre, a pillangóbáb-ihlette Yǒngra, amely speciális felépítése miatt eléggé borsos árcédulát kapott. Az idei CES alkalmával ismét megvillantották képességeiket a vállalat szakemberei, ugyanis bemutatták a Diéy névre keresztelt számítógépházat, ami első ránézésre egy hatalmas futurisztikus csillárnak tűnik.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Galéria megnyitásaAz extrém dizájn részét képezi 80 darab motorosan mozgatható plexiüveg-lap, amelyek mögött egy-egy aRGB LED fényforrás is megbújik annak érdekében, hogy a dizájn még lebilincselőbb lehessen. A plexilapokból összeállított „köntös” egy toronyházat rejt, amelyben akár E-ATX formátumú alaplap is elfér,  bővítőkártyákat pedig 8 darab PCI slot fogadja.

A házban maximum 360 milliméter hosszú videokártya, maximum 170 milliméter magas processzorhűtő, illetve normál ATX formátumú tápegység fér el, igaz, utóbbi maximális hosszát nem részletezték.

Az adattárolókat négy bővítőhely várja, amelyekben 3,5 vagy 2,5 hüvelykes példányok férnek el. Az eleve nyitott légtérrel rendelkező ház szellőzését a bal oldalon egy 120 milliméteres, a jobb oldalon pedig három darab 120 milliméteres ventilátorral fokozhatjuk, de akár hőladó radiátorok is kerülhetnek az említett helyekre.

Az alumíniumból és acélból készített ház természetesen előlapi portokkal is rendelkezik, ezek között két USB 3.0-s, illetve két USB 3.1 Gen2-es csatlakozó található a szokásos HD Audió portok társaságában.

Maga a ház 800 milliméter magas, 960 milliméter széles és 960 milliméter mély, de ha a plexilapok kinyílnak, akkor már 1300 milliméteres szélességre és 1300 milliméteres mélységre kell felkészülni.

A csillárhoz egy állványt is készítettek, amellyel együtt 2300 milliméteres magasságra, 1000 milliméteres szélességre és 1500 milliméteres mélységre számíthatunk, azaz nem egy kompakt jelenség a DiéY.

A Signature Chassis sorozatot erősítő 10. modell a felsoroltakon kívül AI támogatással, valamint a népszerű digitális asszisztensek támogatásával is rendelkezik.

Az AI támogatás jóvoltából nem csak hang alapon, hanem kézmozdulatokkal is lehet vezérelni bizonyos funkciókat, valamint arcfelismerésre is képes a rendszer. A ház akár még a zene ritmusára is reagálhat.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy a termék pontosan mennyibe kerül majd és mikor jelenik meg, de az biztosra vehető, hogy csak limitált példányszámban gyártják, ára pedig szokás szerint több ezer dollárra rúghat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap