Az év végén jelenhet meg a Disco Elysium

A noir detektíves szerepjáték nagyon izgalmasnak tűnik.

Az év végén jelenhet meg a Disco Elysium

A ZA/UM rendőrösdibe oltott izometrikus szerepjátéka, a Disco Elysium steames oldalán ugyan még nem szerepel konkrétum a megjelenési dátumról, de egy bejegyzésben a stúdió megemlíti az év végét, mint potenciális időpontot.

A szöveg többi része a szórakoztató párbeszédeket taglalja, illetve azt, hogy a képességeink a fejünkben megszólaló hangokként jelennek meg. Karakterünk felépítése hatással lesz interakciós lehetőségeinkre és a nyomozásra is.

A játékban kiderül, milyen zsaruk vagyunk: jók, rosszak, esetleg teljes katasztrófák? Szebb napokat látott detektívet alakítunk egy egyedi urban fantasy környezetben, Revachol West városában, ahol elszabadult a korrupció, a gyilkosságokat senki sem deríti fel, a feszültség pedig egyre nő.

Ajtókat rúgunk majd be, gyanúsítottakat hallgatunk ki, vagy elveszve bolyongunk a csodaszépen renderelt városban, hogy megfejtsük titkait. A fejlesztők szándéka az, hogy előhozzák legbensőbb érzéseinket, kételyeinket és emlékeinket minden beszélgetés során, miközben a karakterfejlődési rendszer nemcsak gondolkodásunkat, hanem ösztöneinket is élesíti.

Alapvetően egyetlen hatalmas ügyön dolgozunk majd, amit úgy oldhatunk meg, ahogy akarunk. A harcokat el is kerülhetjük, de bele is vethetjük magunkat a sűrűjébe. 24 színes pszichológiai képességgel hozhatjuk majd létre saját rendőrünket, egyenruhánkat pedig lecserélhetjük más rucikra, hogy jó benyomást keltsünk, esetleg megijesszünk, vagy elcsábítsunk valakit. A zenét a British Sea Power nevű banda jegyzi.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap