Az Apple után a Razer is saját bankkártyát ad ki, méghozzá világítással

A Razer Card két kivitelben lesz elérhető, és a bétatesztelése már folyamatban van. A fizetések után visszatérítési lehet majd elérni.

Az Apple után a Razer is saját bankkártyát ad ki, méghozzá világítással

A Razer alapvetően gamereknek szánt kiegészítőket készített, de volt már okostelefonja is egyebek mellett, most pedig a fintech ipar felé is nyit kisebb meglepetésre. A vállalat a jövőben már kínálni fog bankkártyát is egyszerűen Razer Card néven, és ezt kihasználva több jó lehetőséggel is számolni lehet.

Az elmúlt időszakban adott ki saját kártyát az Apple, majd a cupertinóiak után a Samsung és a Huawei is meglépte ezt. A Google is dolgozik a saját bankkártyás megoldásán, és most pedig már arról számolhatunk be, hogy a Razer kártyája is hamarosan bevetésre készen lesz. Jelenleg még a bétatesztelése folyik a Razer Cardnak, amit a vállalat Szingapúrban kezdett el. És éppen 1337 főnek nyújt kipróbálási lehetőséget, amivel már próbál utalni a PC-s kultúrára (leet).

Galéria megnyitása

A Razer Card nem vicc, de vannak apró, megmosolyogtató érdekességek, amik belengik a terméket. Ilyen például az is, hogy a kártya képes világítani is, jelezve, hogy azért a gamer vérvonalon edződött gyártó áll mögötte. Kettő kártyát fog kiadni a vállalat, lesz egy hagyományos és egy prémium megoldás, és a prémium esetében kell a világító Razer logóra számítani.

Arról a vállalat nem igazán beszélt, hogy ennek milyen technológiai háttere van, de vélhetően az NFC chipen keresztül kap majd áramot a kártya ahhoz (is), hogy felvillanjon a logó, mert a fizetések alkalmával fog világítani.

Galéria megnyitása

A Razer nem hozott létre egyedi banki hátteret a kártyához, ami valószínűleg senkit nem lep meg. A Visa partnereként alkotta meg a vállalat a fintech termékét. A bankkártya használata során az emberek 1 százalékos visszatérítést kapnak majd, ez ténylegesen minden pénzmozgásnál járni fog, függetlenül attól, hogy éppen hol és miért fizet a tulajdonosa. Szóval jól járhat az, aki sűrűn használja az eszközt.

A Razer saját boltjában való vásárlás során viszont már 5 százalék fog visszajárni a számla végösszegéből, és a Razer Gold esetében is ugyancsak 5%-os visszatérítéssel lehet számolni. Azok a szerencsések pedig, akik a bétatesztelés periódusában is részt vesznek, a mostani költéseikből még 10 százalékos jóváírást kaphatnak a Razernél. Nincs a visszafizetéseknek alsó limitje, és persze felső sem, szóval érdekes mehet ezzel fizetni igazán drága dolgokért is.

Galéria megnyitása

Természetesen a gamerekben látja az elsődleges célközönségét a Razer, és ennek megfelelően a Razer Pay alkalmazáson belül különböző játékosoknak készített jutalmakra lehet majd szert tenni. Ezekről bővebben egyelőre nem mesélt a vállalat, de elvileg egyedi ajándékokra érdemes számítani, amik jó eséllyel arra fognak szolgálni, hogy a játékokban mások akár felismerhessék a Razer Pay felhasználókat.

A bétatesztelőknek a Razer Card rendszer különböző feladatokat, „kihívásokat” mutat. Ezeknek a teljesítésével szinteket léphetnek a tulajdonosok. Díjakat is lehet szerezni Razer felszerelések formájában a tesztelés keretében, amiknek az értéke akár a 2000 szingapúri dollárt is elérheti. Amennyiben a kártya frissül, ezeket a frissítéseket is ingyen vehetik igénybe a bétatesztelők.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor lesz teljesen rajtra kész a Razer Card és kerül bevetésre szélesebb körben. A bétatesztelésnek valószínűleg még az idén vége lesz, és ezt követően kezdhet komolyabban terjedni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap