Assassin's Creed 3 mikrotranzakciók?

Valódi pénzért vásárolható Assassin's Creed kreditek tűntek fel a PS Store-ban és az Xbox Marketplace-en.

Assassin's Creed 3 mikrotranzakciók?

Valódiért játékpénzt vehetünk az Assassin's Creed 3-ban, legalábbis ez derül ki a PlayStation Store és az Xbox Marketplace terméklistájából, ahol különböző csomagokban vásárolhatunk Erudito krediteket. Erről a dologról a Ubisoft eddig egyáltalán nem tett említést.

A legdrágább, 925 Erudito kredites pakk 1600 Microsoft pontba (kb. 13,36 Font) kerül. Ez a pénz különbözik az AC3 szóló kampányában használttól, ami arra utal, hogy a játék robosztus multiplayer módjában (amely már külön diszken foglal helyet) fogunk vele találkozni. Az Xbox Marketplace-en található szöveg így szól: "A pakk megvásárlásával szintedtől függetlenül Erudito kreditekhez juthatsz a játékon belül."

Az angol Xbox Marketplace-en jelenleg nincsenek fent a csomagok, de korábban pár játékos jelezte, hogy látta őket feltűnni. Az amerikai PlayStation Store-ban viszont jelenleg is megtalálhatóak a különböző pakkok 20, 50, 155, 380 és 925 kredites változatban.

Ez a kreditrendszer a Mass Effect 3 multiplayer megoldásaihoz hasonlít, ott fegyver és karakter upgrade-ket lehet vásárolni, melyekhez egyébként a játékban szerzett pénz segítségével is hozzájuthatunk.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward