Apex Legends - Jön a Halloween?

Úgy tűnik a holtak visszatérnek a legendákba.

Apex Legends - Jön a Halloween?

Mindjárt itt a november, hamarosan tehát elérkezik a mindenszentek napja, amit továbbra sem fognak megünnepelni a nyugati játékkészítők, ám az egy nappal korábbi, hazánkban is egyre inkább terjedő, ír eredetű Halloweent annál inkább.

Ez legalábbis megszokott, a halloween-i eseményeken a legtöbb élő frissítéssel rendelkező játék komoly és izgalmas ruházattal szokott gazdagodni, az Overwatch-tól kezdve a Fortnite-on át mindenki szeretné, hogy kinyissuk a pénztárcánkat a limitált ideig tartó nyugati „farsangon”. A Respawn Apex Legends-ének ez lesz az első október végi ünnepsége, így pontosan nem tudjuk mit várhatunk, de a szivárogtatások alapján úgy tűnik, hogy akár egy új játékmóddal is gazdagodhatunk. Az egyik jel egy már látható jelvény, ami leírja számunkra a jövőbeli esemény nevét: Fight or Fright.

Egy adatbányász, név szerint Shrugtal rengeteg időt áldoz arra, hogy kinyerje a játék kódjából a legújabb fejlesztéseket, amiken a készítők már most dolgoznak. Talált is egy érdekes képet Wraith-ről, izzó szemmel és furcsán fénylő testtel. A másik információ, amit kinyert, hogy szerinte a King’s Canyon visszatér Halloweeni köntösben és itt pedig akár a zombi leviatánokat is megcsodálhatjuk.

De a szivárgás itt nem állt meg. Sikerült találnia zombi animációkat, új bemondóhangokat és új ruházatokat.

A játékmódról egyelőre az derült ki, hogy valószínűleg egyszemélyes ugrásban lesz részünk, ahol azok a játékosok, akik meghalnak, egy zombihorda részeseivé vállnak. Az utolsó 10 élő játékosnak pedig együtt kell dolgozniuk, hogy túléljék a csatát.

Bárhogyan is, a fent leírt teóriák még változhatnak, az előbányászott skinek és videók még egészen más irányt is vehetnek, de mindenképpen érdemes lesz a játékon tartani a szemünket október legvégén, mert úgy tűnik jó mókában lehet majd részünk és ki se kell majd nyitnunk a pénztárcánkat hozzá.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap