AMD Radeon R9 Fury X: készíts rá saját tervezésű fedlapot!

A mellékelt sablon, illetve a részletes leírás birtokában szinte bárki gyárthat magának egyedi fedlapot R9 Fury X videokártyájára, ha van ehhez felszerelése.

AMD Radeon R9 Fury X: készíts rá saját tervezésű fedlapot!

Az AMD illetékesei a jelek szerint tényleg nem vicceltek, amikor azt ígérték, hamarosan bárki nyomtathat majd Radeon R9 Fury X videokártyájára saját, egyedi tervezésű fedlapot, ha rendelkezik 3D-s nyomtatóval, valamint ért egy picit a 3D-s modellezéshez is. Persze nem muszáj a dologhoz 3D-s nyomtatót használni, akár CNC-vel is készülhet egyedi fedlap, ha éppen kapcsolataink révén CNC-hez férünk hozzá.

A lehetőség mostantól adott, ugyanis az AMD hivatalos weboldalán egy részletes leírás jelent meg, ami segít a Fury X gumibevonattal ellátott, elegánsan kilyuggatott, igazi prémiumérzetet kínáló borításának eltávolításában – a művelet során csak négy csavartól kell megszabadítani a fedlapot. Ugyan nem tartozik szorosan a témához, de érdekességképpen érdemes megemlíteni, hogy a termék hátlapja is gumibevonatot kapott, ami az előlappal együtt nagyon egyedi, nagyon igényes megjelenést kölcsönöz a terméknek.

Ezeket a csavarokat kell eltávolítani

A cég szakemberei ezzel együtt egy sablont is a vállalkozó kedvű R9 Fury X tulajdonosok rendelkezésére bocsátottak, amelyből kiindulva könnyedén megtervezhetik álmaik egyedi fedlapját. Persze az AMD rögtön le is szögezi, hogy a szakszerűtlen szerelésből eredő károkért nem vállal felelősséget, azaz ilyenkor garanciával kapcsolatos igényt értelemszerűen nem lehet benyújtani, sőt, a megrongálódott fedlapok pótlására sincs lehetőség, így érdemes körültekintően elvégezni az amúgy nem túl bonyolult feladatot.

A sablon

Aki szeretne belevágni a moddingba, kattintson ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward