Shop menü

ALIG TÖBB MÁR A GAMES WITH GOLD A SEMMINÉL

Török Roland
Török Roland
Alig több már a Games with Gold a semminél

A Microsoft pár hónappal ezelőtt bejelentette, hogy elfogytak azok az Xbox 360-as játékok, amiket kioszthattak a Games with Gold előfizetésért cserébe. Ez azt jelentette, hogy az eddigi 4 ingyenes játékból 2 Xbox One-nál régebbi cím volt. 

Arra viszont talán kevesen mertek gondolni, hogy a 4 játékból tényleg csak kettő marad már meg októberre, márpedig a Microsoft nem pótolta akár csak egy plusz One címmel a felhozatalt. Így alakult ki, hogy a valaha volt legszegényebb Games with Gold kínálatot kaptuk meg, amihez úgy tűnik, hogy már videót se készít a Microsoft. A két játék, amit kapunk, mindenképpen jó cím, színesítik a könyvtárunkat, ám az AAA kategóriától messze állnak. 

A Double Kick Heroes remek Metal zenéjével és arcade játéktermeket megidéző játékmenetével hívja fel magára a figyelmet, míg a Windbound egy olyan felfedezős játék, amit az Epic Games ingyen kínált, még csak előfizetést se kért érte. 

A Game Pass tehát egyértelműen átvette a stafétát a Games with Gold felett, a kérdés csak az, hogy így van-e értelme fenntartani a rendszert, ennyi erővel már a multi is lehetne ingyenes a konzolokon.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére