Alacsony késleltetésű DDR4-es memóriamodulok a G.Skill-től

Az új memóriacsomagok három kategóriában kapnak helyet, DDR4-4000 MHz-es és DDR4-4400 MHz-es effektív órajeleikhez azonban CL16-os időzítés társul, ami igen jól hangzik.

Alacsony késleltetésű DDR4-es memóriamodulok a G.Skill-től

A G.Skill új, alacsony késleltetéssel rendelkező memóriacsomagokról rántotta le a leplet, amelyek segítenek a lehető legjobb rendszerteljesítmény elérésében. Az amúgy sem alacsony órajelen ketyegő memóriamodulok esetében a 4000 és a 4400 MHz-es órajelek mellé CL16-os időzítések társulnak, ami ebben a tartományban igen impresszívnek tekinthető. A vállalat egyúttal nem csak remek időzítéssel, de viszonylag nagy kapacitással is segíti a maximális teljesítményre vágyó felhasználókat.

2 x 8 GB-os kiépítésben eddig is találhattunk CL-16-19-19-39-es időzítéssel ellátott G.Skill memóriacsomagokat, ám az új változat már 2 x 16 GB-os kapacitással nyújtja ugyanezt, ráadásul a friss modulok több családban is elérhetőek lesznek, így dizájn terén is széles a kínálat. A két darab DDR4-4000 MHz-es modulból álló 32 GB-os memóriacsomag nem csak tuning esetén jöhet jól, de akkor is, ha az általános rendszerteljesítmény növelésében gondolkodunk.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Ezzel együtt egy DDR4-4400 MHz-es memóriamodult is bemutatott a vállalat, ami szintén meglehetősen alacsony, CL16-19-19-39-es időzítéseket produkál, ám itt már nem 2 x 16 GB-os, hanem „csak” 2 x 8 GB-os kiszerelés áll rendelkezésre.

Az új memóriamodulokat többféle Z490-es alaplapban is tesztelték, méghozzá többféle processzorral, a tesztek eredményei fentebb láthatóak a képgalériában. Mindegyik memóriamodul jó minőségű, válogatott, Samsung B-Die típusú memórialapkákat tartalmaz, aminek igen jó híre van mind a tuningosok, mind pedig az átlagfelhasználók körében.

Az alacsony késleltetéssel és ehhez képest magas effektív órajellel rendelkező memóriamodulok hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, várható végfelhasználói áraikat azonban még nem közölte a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap