Adattárolás fejhallgatókban Apple-módra

Készüléktől független, egységes hangzásélményt biztosíthat az újonnan tervezett rendszer az egyéni beállítások szállítása útján.

Adattárolás fejhallgatókban Apple-módra

Láthatólag kedvelt stratégiája az Apple-nek, hogy bármit szabadalmaztatnak, amivel csak előáll bármelyik munkatársuk, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Ez a legújabb ötlet például érdekes a maga nemében, viszont kissé furcsa is, lévén a lényege ennyi: mikro flash-meghajtókat a fejhallgatókba!

A szabadalmi leírásuk tanúsága szerint ennek az apró tárhelynek a funkciója abban állna, hogy megoszthatóvá tenné az egyes iPod-ok és iPhone-ok között az egyéni beállításokat, preferenciákat, de még akár tényleges tartalmakat is.

Hangerő-, EQ- és hasonló beállítások esetében van értelme a dolognak, lévén így mindig biztos lehet benne az ember, hogy bármelyik készülékét is használja, mindig ugyanabban az élményben lesz része, amit már gondosan kitapasztalt-kialakított magának.

Ez tehát valóban egy apróság lenne, amennyiben valóra váltanák, és sokan talán észre se vennék, ám mindazok az ínyencek és vájtfülűek bizonyára örömmel fogadnák, akik nagyon is adnak az ilyen finom részletekre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward