Shop menü

ACÉL TOK, ESIM ÉS 10 NAPOS ÜZEMIDŐ – ÍME, A HONOR WATCH 4 PRO

A Honor új okosórája nagyon jól sikerült, és még az árazása is korrektnek ígérkezik, sokaknak lophatja be magát a szívébe.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Acél tok, eSIM és 10 napos üzemidő – Íme, a Honor Watch 4 Pro

A Honor nagyon szépen fejleszt az idei évben, a hajtogatható mobilok terén egyértelműen diktálják az iramot innovációban, attól függetlenül, hogy az eladási számokban persze a Samsunggal nem tud versenyre kelni. A vállalat a viselhető kiegészítők terén is szünet nélkül fejleszt, és ennek eredményeként most itt a Watch 4 Pro.

Galéria megnyitása

Az újdonság egészen komoly óra benyomását kelti, nagyon szépen kidolgozott már a tok is. Egy egészen elegáns termék benyomását kelt, főleg hogy még arany színben is elérhető lesz a szimpla matt fekete és az ezüst opciók mellett. A digitális „számlap” 1,5 colos átlóval rendelkezik és 464 x 464 képpontos felbontású. AMOLED technológiás a panel, méghozzá LTPO eljárással készül, így még hatékonyabb tud lenni. Ennek köszönhetően lesz folyamatosan aktív mód is.

Galéria megnyitása

Az okosórákon egyedi számlapokból ma már sosincs hiány, de a Honor ezen a fronton különösen kitett magáért. Kiszámolták, hogy a különböző variálási lehetőségeket is figyelembe véve több mint 6000 különböző kombinációt lehet itt megvalósítani. A Honor az egyedi rendszerét megállás nélkül fejleszti, ennek köszönhetően szinte minden szükséges app elérhető lesz a termékre, és egy új Honor Health alkalmazás is jön.

Galéria megnyitása

Van az órának mikrofonja és hangszórója, lehet vele telefonálni, vagy akár zenehallgatásra is használható, bár ez utóbbi tevékenységet már érdemesebb lesz fülhallgatóval megoldani. A füles direktben kapcsolódhat a Watch 4 Próhoz. A digitális asszisztens szolgáltatást is el lehet érni a készülékről, bizonyos dolgokat ráadásul helyben tud feldolgozni.

Galéria megnyitása

A Watch 4 Pro rendelkezik egy sor sportfunkcióval, attól függetlenül, hogy ez a legkevésbé sem sportolóknak szánt kialakítást kapott, és valószínűleg nem is ezzel a céllal fogják vásárolni. Fejlett egészségügyi szenzorokkal rendelkezik, noha EKG például nincs, de a véroxigénszintet és a pulzust képes nagy pontossággal követni. Légnyomásmérő és fényszenzor is van az órában, ha már az érzékelőknél tartunk.

Galéria megnyitása

Az újdonság Bluetooth 5.2 modult kapott, és van benne eSIM támogatás is, szóval a mobil hálózatokra is képes kapcsolódni. Lehet vele hívásokat bonyolítani mobilos összeköttetés nélkül is. Az Android 9.0 és az iOS 11 operációs rendszer kell a használatához minimum. GPS vevővel és NFC chippel is rendelkezik a szerkezet. Kényelmesen lehet majd vele fizetni is bárhol.

A termék szilikon és bőr szíjjal egyaránt elérhető lesz. 50 grammot nyom, a tok pedig 46,4 millimétereres, tehát nem éppen akkora, hogy a hölgyek is tudják viselni. Ez mindenképpen szomorú, és nem is jön belőle kisebb méret jelen állás szerint. 5 ATM nyomást tud elviselni a Watch 4 Pro, szóval jól bírja majd a vizet, lehet vele úszni is.

Galéria megnyitása

Egy töltéssel 10 napot lesz képes elmenni a Watch 4 Pro, és ebben napi 2 óra 4G LTE használat van benne. Ha valaki azt szeretné, hogy az órája folyamatosan a mobilhálózaton lógjon, akkor 3 nap alatt is le tud megülni az eszköz, ha viszont ezt egyáltalán nem használják, mert mindig ott van mellett az okostelefon, akkor még tovább is bírja. Az okosóráknál a felhasználás mindig nagyon meghatározó. Ezt itt is el lehet mondani, de van gyorstöltés 4,5 wattal vezeték nélküli módon.

A Honor Watch 4 Pro Kínában kerül először a boltokba, de elérhető lesz idővel globálisan is. 1600 és 1800 jüanos ajánlott fogyasztói árakról beszélhetünk, ami 80 és 90 ezer forintos összegnek felel meg a jelenlegi árfolyamok mellett.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére