A World of Warcraft is kaphat autobattler játékmódot

A World of Warcraft is kaphat autobattler játékmódot

A tavalyi évben egy új „játékstílus” emelkedett fel, ami felforgatta a Moba játékosok életét és ért el rövid idő alatt jelentős népszerűséget. Az autobattler játékmód, a Dota Auto Chess módjaként indult, majd később a Valve támogatása mellett lett önálló játék telefonokon Auto Chess néven.

A Valve, azon túl, hogy az eredeti fejlesztőket is támogatja, elkészítette a saját változatát is, a Dota Underlordsot, ami nemrég jelent meg teljes pompájában és új boss karakterekkel tupírozta fel a játékot.

A Riot Games szokásához híven szereti figyelni a Dota körüli dolgokat és le is másolták az Auto Chesst, hogy létrehozhassák a saját League of Legends univerzumukra épülő Teamfight Tacticsot, amit szintén nagy érdeklődés övez.

Mivel a Blizzard a játékipar egyik vezető szereplőjéből átlépett a mások után bugdácsoló korszakába, ők is szerették volna kivenni a részüket a dologból és a Hearthstone-ba építették be a játékmódot Battlegrounds néven.

Mivel ez igen népszerű húzás lett tőlük, úgy tűnik, itt nem állnak meg és a World of Warcraftba is beépítenék ezt a fajta stratégiai játékot. Legalábbis erre utal az adatbányászás után az MMO-Champion.com oldal.

A valószínűleg „Adventures”-nek elnevezett mód a Shadowlands kiegészítő részeként fejlesztés alatt áll, de egyelőre úgy tűnik, hogy 5 szövetségest lehet kiválasztani egy küldetésre, amikkel innentől kezdve harcolhatnánk. A karaktereknek 2-3db képessége lehet, egy auto attack és 1-2db egyedi.

Ha valóban elkészül és tényleg autobattler játékmód lesz, akkor felrázná a nem túl izgalmas „küld el a követődet egy küldetésre és pár óra múlva visszatér valamivel” rendszert és új izgalmakat hozna a játékba. Sokkal érdekesebb lenne egy ilyen minijátékkal megszerezni új cuccokat minden játékos számára.

Mivel nincsen semmilyen hivatalos megerősítés, ezt kezeljük egyelőre csak pletykaként.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap