A Trónok harcából a The Last of Us mozifilmbe

Maisie Williams (Arya Stark) alakíthatja majd a The Last of Us-film egyik főszereplőjét, Ellie-t.

A Trónok harcából a The Last of Us mozifilmbe

Az biztos, hogy film készül a Naughty Dog zseniális játékából, a The Last of Usból. Az is biztos, hogy Neil Druckmann, a játék kreatív igazgatója közvetlenül benne van a forgatókönyv megírásában, ami elmondása szerint nem mindenben fog hasonlítani a játékéra, elvégre két külön médiumról van szó.

Most pedig úgy tűnik, hogy lassan az első szereplő is biztossá válhat. A Trónok harcában Arya Starkot alakító Maisie Williams már korábban is szóba került, mint lehetséges Ellie a The Last of Us-mozifilmben. Azonban most már a hölgy ügynöke erősítette meg a hírt, hogy Maisie miután visszatér az Egyesült Államokba, találkozik a producerrel, a legendás Sam Raimivel, hogy beszéljenek a szerepről.

Maisie egyébként korábban már találkozott mind Raimivel, mind pedig Druckmannel, ahol a két úriember egyértelművé tette, hogy őt szeretnék a szerepre. Azonban akkor még sem rendező, sem pedig forgatókönyv nem volt, így igazából nem lehetett miről beszélni. "Egyelőre úgy gondolom, hogy elfogadnám a szerepet, de még nagyon az elején járunk. Jelenleg nagyon ígéretes a dolog, és persze, hogy meg akarnám csinálni!" - mondta akkor Maisie.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward