A szupermodell Naomi takarítónő lesz

A brit szupermodell, Naomi Campbell New York-i közszolgálati épület padlóit tisztítja majd egy ötnapos közmunka keretében.

A szupermodell Naomi takarítónő lesz

A brit szupermodell, Naomi Campbell New York-i közszolgálati épület padlóit tisztítja majd egy ötnapos közmunka keretében.

A takarítással azért büntetik Campbellt, mert mobiltelefonnal ütlegelte házvezetőnőjét, jelentették a bíróság munkatársai. A hölgy a múlt hónapban ismerte be tettét a manhattani büntetőbíróságon. A közmunka mellett a harminchat éves nőt egy tanfolyamra is beutalták, ahol megtanul majd úrrá lenni dühén.

Campbell bocsánatot kért, amiért megverte takarítónőjét, és beleegyezett, hogy részt vesz a tanfolyamon. Ez egyébként már a negyedik ilyen jellegű panasz volt ellen.

A nő szóvivője elmondta, hogy Naomi mindenképpen beleegyezett volna a büntetésbe, bármi is legyen az, és bűnösségét is mindenképpen elismerte volna.

James Westhead a BBC washingtoni tudósítója elmondta, hogy Naomi Campbell talán a világ egyik leghíresebb nője, ám most majd belekóstolhat abba, hogyan él a többi, átlagember. Büntetése során egy kórház épületét fogja takarítani. A munkát még ebben a hónapban kell végrehajtania.

Tavaly augusztusban Boy George popsztár öt napig söpörte New York utcáit egy közmunka-ítélet keretében, amire azért büntették, mert vesztegette a rendőrség idejét. Az énekes – polgári nevén George O'Dowd – hamisan jelentett be egy állítólag a lakásában elkövetett rablást. George elmondta, hogy „élvezte” a söprögetést. „Nagyon jól bántak velem, igazán megérte a dolog.”

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward