A streamereket segítik az Elgato újdonságai

Jött egy kompakt és praktikus LED-es lámpa, egy mindent tudó dokkoló, és szoftveres újdonságok is.

A streamereket segítik az Elgato újdonságai

Az Elgato egyszerre jelentett be egy rakás új és frissített eszközt, melyek így összességében a vállalat szerint egy kiváló csomagot adnak a streamerek és tartalomgyártók kezébe.

Az első új eszköz az Elgato Key Light. Ez egy asztalra állítható LED-es lámpa, ami az ígéretek szerint a professzionális lámpáknál sokkal kisebb helyet foglal, miközben helyettesítheti azokat. A termék vezeték nélkül kommunikál a számítógéppel, ahonnan a Control Center alkalmazásból változtatható a fényereje és a fény melegsége, de vezérelhető a Stream Deck eszközön keresztül is egy gombnyomással. A lámpa 80 darab OSRAM LED-et használ, 2500 lumenes fényt tud kibocsátani, és gyakorlatialg nem termel hőt.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az Elgato Screen Link egy új alkalmazás iOS-es eszközökre, aminek a segítségével vezeték nélkül továbbítható a mobiltelefonon futó játék vagy a kamera képe számítógépre, vagy más rögzítőeszközre. A cég ígérete szerint ez jelentősen leegyszerűsíti majd az élő streamelést valamint a felvételt, és közvetlenül tud csatlakozni olyan népszerű programokhoz, mint az OBS Studio, vagy a Streamlabs OBS. Az alkalmazás ingyenes verziójával egyszerre 15 percet lehet streamelni, de ha egyszer megvesszük 9,99 dollárért, akkor ez már végtelenre módosul.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az Elgato szerint nagyon sokan kérték már a Stream Deckhez az SDK-t, ami most meg is jelent, és ingyenes frissítésként elérhető. Ennek segítségével mindenki megírhatja a maga saját, testreszabott parancsait a Stream Deckhez és a Stream Deck Minihez. Az SDK megjelenésére rögtön öt partner, a NewBlueFX, a Voicemod, a StreamElements, a Soundflow és a vMix pluginjei is letölthetők.

Végül pedig érkezik az Elgato Thunderbolt 3 Pro Dock. Ez egyetlen, 40 Gb/s-os Thunderbolt 3-as kábelen csatlakozik a PC-hez (vagy dokkoló mivolta miatt inkább notebookhoz), és rengeteg portot kínál. Egészen pontosan a következőket: 2x USB 3.1 Gen 2 Type-C, 2x USB 3.1 Gen 1 Type A, 2x Thunderbolt 3, DisplayPort 1.2, Gigabit Ethernet, és egy 3,5mm-es audio jack. Ezen kívül kapott egy SD/MicroSD kártyaolvasót, ami szintén hasznos lehet a tartalomgyártóknak és fotósoknak.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap