A PlayStation és az Oculus biztosan kihagyja a GDC-t a COVID-19 miatt

A PlayStation és az Oculus biztosan kihagyja a GDC-t a COVID-19 miatt

Nehéz helyzetben vannak a hardvergyártók. Eleve a COVID-19 koronavírus miatt problémássá vált az ellátási láncuk, így nehezebben tudják elkészíteni a hardvereiket, de még a tömegrendezvényekre is nehezebben tudnak elmenni, főleg, ha konkrét termékeket mutatnának be.

A PlayStation és az Oculus is elég intim eszközökkel rendelkezik. A kontrollereikkel és VR sisakjaikkal sajnos egy fertőzött ember több másik látogatónak is könnyedén továbbadhatja a betegséget, így a Sony már a Pax East-re se megy el, míg a Facebook a GDC-t is kihagyja. (A GDC kiemelt gyémánt kategóriájú támogatója a Sony Interactive Entertainment és a Facebook / Oculus.) A Sony közleménye szerint nehéz döntést kellett meghozniuk, amikor lemondták a részvételüket, de úgy gondolják, az a legjobb, ha egészségügyi és a változó utazási tilalmak miatt nem vesznek részt a rendezvényen. Szeretnék a munkatársaikat biztonságban tudni.

Az Oculus a saját blogján osztotta meg gondolatait a döntéssel kapcsolatban. A Sony-hoz hasonló indokokkal maradnak távolt a rendezvénytől, a Facebook AR/VR és a Gaming csapata tehát egyáltalán nem lesz kint. Vannak bejelentési terveik a GDC körül, azok nem fognak elmaradni, de videó és online kérdezz-felelek formában fogják majd megoldani. Annak viszont örülnek, hogy még több emberrel oszthatják meg ezeket az interneten keresztül.

A GDC-hez kevésbé, de a vírushoz köthető hír, hogy az UploadVR-nak a Valve megerősítette, hogy a koronavírus járvány miatt kevesebb Indexet tudnak legyártani, mint amit terveztek, de az Alyx megjelenéséig igyekeznek a tőlük telhető legjobb módon kiszolgálni az igényeket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap