A PC World temeti a floppykat

A PC World marketingrészlege tegnap halottá nyilvánította a floppy disket, ezzel olyan nyilvános érdeklődést kavarva, amely még Bill Gates Vista-felhajtását is megelőzte.

A PC World temeti a floppykat

A PC World angol számítógépbolt hálózat marketingrészlege tegnap halottá nyilvánította a floppy lemezeket, ezzel olyan nyilvános felhajtást kavarva, amely még Bill Gates Vista-felhajtását is megelőzte.

A lánc elmondta, hogy amint túladott a már meglévő készleteken, befejezi a floppy értékesítést. Arra tippelnek, hogy nyárra már egyik általuk forgalmazott laptopban vagy PC-ben sem lesz floppy-meghajtó.

A PC bolt weboldalának rövid áttekintése után legalább két fajta floppy disk került elő. Ám amikor megpróbáltuk kisegíteni a PC World-öt azzal, hogy megvesszük az egészet egy huzatra, csak maximum három doboz megvásárlását engedélyezte számunkra.

PC World elmodnta, hogy 1998-ban még 2 milliárd floppyt adtak el a világon, ma viszont már csak nevetséges 700 milliót. Ez mégis azt jelzi, hogy rengeteg floppyt halmoznak fel világszerte. Mi lesz velük? Megoldjuk velük a lakhatási problémát? Ninja-csillagokká alakítjuk őket? Vagy összeolvasztjuk és iPhone-okat készítünk belőlük?

Talán a PC World-öt kellene megkérdeznünk? Végülis a cég anyavállalatának, a DSG International-nek van tehetsége az újrahasznosításhoz, még inkább pedig a marketingtrükkökhöz. Az utóbbi egy-két évben olcsó nyilvánosságra tettek szert CRT (katódsugaras) monitorok és a videómagnók halottá nyilvánításával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward