A Leisure Suit Larry remake zenéje

Meglepő módon a Journey zeneszerzőjét kérték fel a Larry játék remake-jéhez zeneszerzőnek.

A Leisure Suit Larry remake zenéje

A Journey zeneszerzője, Austin Wintory két VGA díjat nyert, és nemrég Grammy-re is jelölték a különleges, művészi játék kitűnő muzsikájáért. Most érdekes vállalkozásra adta a fejét, ugyanis a Kickstarteren megtámogatott Leisure Suit Larry remake zenéjét ő fogja elkészíteni.

A Larry sorozat atyja, Al Lowe még a díjak előtt lépett kapcsolatba a zeneszerzővel, és elmondta, hogy a Replay Games csapata nagy rajongója a Journey-nek. "Igazából sokkoló, hogy rám gondoltak, hiszen a két játék ennél már nem is tudna jobban különbözni egymástól" – nyilatkozta a meglepett zeneszerző, aki egyébként nagy rajongója Larry-nek, így a meglepetés mellett örült is a felkérésnek. "Abban a korszakban nőttem fel gamerként" – mondta, és hozzátette, hogy álomszerű, hogy egy ilyen játékon dolgozhat.

A Replay Games az elején azért feltette a kérdést, hogy a zeneszerző szeretne-e "lepusztult sikátoros jellegű" zenét alkotni, és kiderült, hogy Wintory nagyon is szeretne. Elmondta, hogy korábban már írt szexi filmzenét, de ez lenne az első alkalom, amikor játékhoz készít ilyen jellegű muzsikát.

A szép hosszú című Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards Reloaded 2013 első negyedévében fog megjelenni PC-re, Macre, iOS-re és Androidra. Az alábbi videóban belehallgathatunk a Journey zenéjébe, amely valóban egész más műfaj, mint a Larry játékok.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward