A játék hű adaptációja lesz a The Last of Us film

A film is a játék sztoriját meséli el. Készül az új DLC, de felmerült a The Last of Us 2 gondolata is.

A játék hű adaptációja lesz a The Last of Us film

Korábban már beszámoltunk arról, hogy film készül a The Last of Usból. Neil Druckmann, aki a játék sztorijának és a film forgatókönyvének is írója egyben, megerősítette, hogy a Naughty Dog játékából készülő filmadaptáció nem más helyszínen játszódó különálló sztori lesz, hanem konkrétan a játék történetét fogja feldolgozni.

"A The Last of Us történetének adaptációja lesz" - nyilatkozta Druckmann a filmről. "Abban még nem vagyunk biztosak, hogy milyen messzire fogunk elmenni, hogyan készítünk belőle filmet és hogyan fogjuk számításba venni a filmes műfaj egyedi jellegzetességeit. Egyelőre csak a felszínt érintettük."

Druckmann a játék esetleges folytatásával kapcsolatos kérdésekre is válaszolt. Kiderült, hogy a stúdió tagjai már leültek agyalni a második részről, de egyelőre még csak tapogatóznak és ötletelnek, majd meglátják, mire jutnak.

A Joel hangját kölcsönző szinkronszínész, Troy Baker mindenesetre lelkes a folytatással kapcsolatban, arra a kérdésre, hogy visszatérne-e, hogy újra Joel lehessen, így válaszolt: "Természetesen."

Az öt BAFTA díjat is magának tudható játékhoz egyébként most készül egy újabb multiplayer DLC, amely az utolsó lesz a szezonbérlet által lefedett kiegészítők sorában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward